AcasăSPORTA iesit din inchisoare! Supercampion K1, liber dupa tentativa de omor. VIDEO

A iesit din inchisoare! Supercampion K1, liber dupa tentativa de omor. VIDEO

Marocanul Badr Hari, fostul vicecampion mondial K1, a fost eliberat din inchisoare pe cautiune si a ajuns la resedinta sa din Amsterdam.

Luptatorul de 28 de ani a stat aproape sase luni dupa gratii, in doua etape, el fiind eliberat pe cautiune si in noiembrie anul trecut si rearestat pe motiv ca a incalcat regulile eliberarii.

Hari este acuzat de noua incalcari ale legii, cea mai importanta acuzatie fiind tentativa de omor asupra omului de afaceri olandez Koen Everinck.

Incidentul respectiv s-a petrecut in vara anului trecut, cand Hari participa la o petrecere, alaturi de Estelle Gullit, iubita sa si fosta sotie a legendarului fotbalist Ruud Gullit.

Hari si Estelle se aflau intr-un separeu de pe Amsterdam Arena, cand Koen a intrat peste ei si a solicitat sa faca o poza cu celebrul luptator. Vizibil deranjat de insistenta lui Koen, Hari si-a pierdut cumpatul si l-a batut pe afacerist pana l-a lasat intr-o baie de sange.

Marocanul risca pana la 25 de ani de inchisoare si va fi judecat in stare de libertate, in cazul in care nu mai incalca regulilele eliberarii.

Vizibil afectat de perioada petrecuta dupa gratii, Hari a slabit 20 de kilograme, iar cariera sa de sportiv profesionist este in mare masura terminata.

[youtube]uYe0lzTh4ds[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
583 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger