AcasăSPORTCel mai asteptat transfer al iernii se face azi: Maxim pleaca de...

Cel mai asteptat transfer al iernii se face azi: Maxim pleaca de la Pandurii!

Ofertat de numeroase cluburi, printre care si Steaua Bucuresti, atacantul Alexandru Maxim s-a decis sa accepte ultima propunere de transfer primita.

Cel mai curtat fotbalist roman al momentului nu va ramane sa lupte cu Pandurii Tg.Jiu pentru o calificare istorica in cupele europene. Alexandru Maxim a plecat miercuri dimineata spre Germania, cu destinatia Stuttgart, acolo unde va juca in urmatorii ani! „Sunt la aeroport si merg cu Alexandru sa efectueze vizita medicala. Daca totul va fi bine, Maxim va semna cu VfB„, a recunoscut agentul internationalului roman, Lucian Marinescu.
Si presedintele Pandurilor, Marin Condescu, a recunoscut ca oferta nemtilor a fost una „de nerefuzat”: „Eu nu as vrea sa-i dau drumul, dar el mi-a spus ca e distrus si ca vrea sa plece cu orice pret. As fi preferat sa ramana la noi pana in vara, insa oferta de 1,5 milioane de euro nu este de neglijat, reprezinta un sfert din bugetul clubului Pandurii”.
VfB Stuttgart este fosta adversara a Stelei din grupa E a Europa League. In tur, pe terenul nemtilor, „ros-albastrii” au obtinut o remiza, scor 2-2, dar mansa secunda a adus razbunarea germana: victorie cu 5-1 pentru VfB!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
372 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger