AcasăSPORTCel mai asteptat meci din istoria boxului canadian va avea loc, totusi,...

Cel mai asteptat meci din istoria boxului canadian va avea loc, totusi, anul acesta. Mos Niculae aduce lupta Bute – Pascal

Cadoul lui Mos Niculae in 2013 ar putea fi o lupta, pe 7 decembrie, intre Lucian Bute si Jean Pascal. Promotorii celor doi boxeri au stabilit toate datele galei de final de an.

Lucian Bute se va pregati intens pentru gala din decembrie

Totusi, ca sa nu existe surprize, se ia in considerare si data de 25 ianuarie 2014, „in cazul in care romanul nu va fi 100% pregatit pe 7 decembrie”, scrie presa canadiana. „Cei doi promotori au considerat ca este bine sa rezerve doua date, pentru a oferi doua optiuni valabile retelei HBO. Astfel, cluburile InterBox si GYM vor discuta in saptamanile viitoare cu reteaua americana si se va lua o decizie definitiva in acest sens”, se mentioneaza intr-un comunicat comun remis presei de promotorii celor doi boxeri. InterBox si GYM subliniaza ca toate biletele vandute pentru gala din 25 mai, anulata intre timp, vor fi valabile in decembrie.

Recuperare intre patru si sase luni

Bute si Pascal trebuiau sa lupte luna aceasta, dar romanul a declarat forfait dupa ce s-a accidentat la mana stanga si a fost nevoit sa se opereze. Pugilistul roman va reveni saptamana aceasta la clinica medicala din Florida, unde s-a operat, pentru a-i fi pus un ghips pe care va fi nevoit sa il poarte timp de sase saptamani. Dr Jacques Toueg, din echipa medicala a fostului campion mondial IBF, a precizat ca Bute se va afla in convalescenta timp de patru pana la sase luni.

Jean Pascal abia asteapta sa-l infrunte pe campionul roman

Haitianul este distrus emotional

Foarte dezamagit de anularea galei din 25 mai, Jean Pascal cere Interbox sa se revanseze cu un alt meci. Canadianul de origine haitiana sper sa urce-n ring pe 8 iunie, in gala in care cap de afis este lupta pentru titlul mondial la „semigrea” dintre Chad Dawson si Adonis Stevenson. ”Dupa ce am discutat cu antrenorul sau, credem ca Jean ar avea nevoie de timp sa isi revina din punct de vedere emotional dupa evenimentele din ultimele zile. De aceea, consideram ca nu ar fi posibil pentru el sa urce in ring inainte de sfarsitul lunii iunie. Iar, pentru a putea boxa in decembrie cu Bute, trebuie ca urmatorul sau meci sa nu se desfasoare mai tarziu de luna august”, a afirmat managerul Yvon Michel.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger