AcasăSPORTCeahlaul a ajutat Concordia Chiajna sa promoveze

Ceahlaul a ajutat Concordia Chiajna sa promoveze

Concordia Chiajna a reusit promovarea matematica in Liga 1, dupa ce principala sa contracandidata, Delta Tulcea, a remizat cu echipa lui Gica Hagi, Viitorul Constanta.

Concordia a invins, ieri, liderul Serie 1

Sambata, Delta Tulcea s-a impiedicat pe teren propriu, scor 1-1, cu Viitorul Constanta. Dupa 24 de ore, Concordia s-a impus cu 2-1 in fata Ceahlaului, sau mai bine zis a Ceahlaului 2, pentru ca moldovenii s-au prezentat cu rezervele, iar ilfovenii au promovat, matematic, pe prima scena. Chiajna este a treia localitate sub 10.000 de locuitori care va avea echipa in Liga 1, dupa CS Otopeni si Victoria Branesti, ultima promovanda si retrogradand in ultima stagiune. Spre deosebire de branesteni, Chiajna are, insa, stadion omologat pentru primul esalon.

Stadionul din Chiajna a primit deja botezul Ligii 1

De altfel, pe arena din comuna si-a disputat o buna parte din meciuri si Victoria Branesti. Printre jucatorii cei mai cunoscuti din echipa se numara Eugen Trica, Alexandru Baltoi si Laurentiu Dinita. Managerul general al gruparii ilfovene este chiar primarul Mircea Minea.

12 kilometri sunt din centrul Bucurestilor pana in comuna Chiajna

Primarul Minea se bucura de promovare

„Vad Concordia Chiajna in Liga Campionilor. Stadionul nostru este singurul din Romania acoperit integral si este in stil englezesc” – Mircea Minea, patron si primar

In Seria II-a, lupta Petrolul, Bihor si Mioveni

Daca in Seria I totul este rezolvat, Ceahlaul si Concordia fiind echipele care vor juca in stagiunea viitoare in Liga 1, in Seria II-a lupta este infernala. Cu o etapa inainte de final, clasamentul la varf se prezinta astfel: 1. Petrolul Ploiesti 56 p, 2. FC Bihor Oradea 55 p, 3. Dacia Mioveni 54 p.

Localitatea ilfoveana numara putin peste 8.000 de suflete

 

author avatar
Sebastian Stan
874 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger