AcasăSPORTCeahlaul – Rapid 1-2 Victorie obtinuta cu forcepsul de giulesteni

Ceahlaul – Rapid 1-2 Victorie obtinuta cu forcepsul de giulesteni

Rapid a obtinut o noua victorie in Liga I, dupa ce s-a impus, cu 2-1, pe terenul formatiei Ceahlaul Piatra Neamt.

Min. 96 – Este final de meci la Piatra Neamt. Rapid se impune la limita, cu 2-1. Dupa ce au controlat fara probleme prima repriza, giulestenii au cazut fizic in partea a doua si au rezistat cu mare dificultate. In cele din urma trupa lui Razvan Lucescu a obtinut trei puncte importante in lupta pentru titlu, dar giulestenii au mari probleme cu conditia fizica.

Min. 94 – Garcia suteaza slab, pe coltul scurt, si Dani Coman retine. La Rapid intra Sburlea in locul lui Deac.

Min. 91 – Giulestenii au mari probleme la conditia fizica si rezista cu greu in finalul acestei partide. Rui Duarte vede si el un cartonas galben.

Min. 90 – Razvan Lucescu protesteaza si este trimis in teren. Este un final incandescent de meci la Piatra Neamt.

Min. 89 – Garcia executa inteligent lovitura libera, cu un lob peste zid, Gafita reia din prima, pe poarta, si Dani Coman respinge cu un reflex fabulos. Portarul Rapidului se resimte dupa ce a fost lovit, involuntar, de Gafita.

Min. 88 – Glauber vede cartonasul galben pentru ca nu a respectat distanta la o lovitura libera a gazdelor.

Min. 85 – Razvan Lucescu betoneaza apararea. A intrat Marcos Antonio in locul lui Cassio.

Min. 82 – Nicolae Grigore vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Badescu.

Min. 80 – Grigorie suteaza pe jos, din unghi si Jovic retine. Asistam la un meci cu garda jos in acest final de partida. Orice se poate intampla.

Min. 79 – Deac suteaza frumos, cu efect si Jovic respinge senzational de langa bara.

Min. 74 – Rapid este groggy. Luis Garcia a luat o actiune pe cont propriu, s-a distrat cu fundasii Rapidului, i-a trimis lui Barna, acesta a centrat si Badescu a reluat in transversala din numai cativa metri.

Min. 71 – Costel Enache forteaza atacul. A intrat Luis Garcia in locul lui Achim

Min. 68 – Nicolae Grigore a intrat in locul lui Surdu. A fost avansat Grigorie langa Deac si Cassio.

Min. 67 Ceahlaul – Rapid 1-2. Nemtenii au avut un corner de pe dreapta, s-a centrat la coltul scurt si Barna a marcat cu o superba lovitura cu capul. Acesta a castigat duelul aerian cu Rui Duarte. 

Min. 65 – Burca il lanseaza pe Cassio cu o diagonala de peste 50 de metri, atacantul brazilian scapa singur cu Jovic, dar nu reuseste sa-l invinga pe acesta, portarul nemtenilor respingand in corner. In urma loviturii de colt, mingea a ajuns din nou la Cassio, dar acesta nu a reusit sa reia cum trebuie cu capul, spre disperarea lui Razvan Lucescu. Forminte a vazut cartonasul galben pentru proteste.

Min. 63 – Cebotaru suteaza periculos, putin peste poarta lui Dani Coman. Se pare ca rapidistii au terminat benzina.

Min. 59 – La gazde a intrat Badescu in locul lui Chiacu.

Min. 55 – Rapidistii scapa pe contraatac, trei contra trei, dar Grigorie este agatat, in momentul pasei decisive, de Stana. Acesta vede cartonasul galben.

Min. 51 – Nemtenii sunt aproape de a reduce din diferenta. Elevii lui Costel Enache au executat o lovitura libera de pe partea stanga, Bozovic a deviat cu capul spre propria poarta si mingea a lovit transversala. A fost o faza asemanatoare cu cea in care Rui Duarte si-a marcat in propria poarta in disputa cu Universitatea Cluj.

Min. 46 – La Ceahlaul a intrat Gafita in locul lui Radovanovic.

19.03 – Rapid a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Piatra Neamt. Dupa 45 de minute, Rapid conduce, cu 2-0, pe Ceahlaul. Giulestenii au controlat tactic disputa, beneficiind si de avantajul golului marcat de Herea inca din primele minute ale disputei.

Min. 42 – Alexa suteaza excelent de la 25 de metri si Jovic scoate cu greu de sub transversala.

Min. 37 – Defensiva Rapidului rezista fara probleme in fata dominarii teritoriale a nemtenilor. Giulestenii stau la cutie si cauta sa profite de spatiile din defensiva adversa.

Min. 30 Ceahlaul – Rapid 0-2. Bozovic urca in atac, reuseste interceptia la 30 de metri de poarta adversa, mingea ajunge la  Surdu si acesta puncteaza cu un sut plasat, la coltul lung.

Min. 29 – Cebotaru cade in careul Rapidului, dar arbitrul lasa jocul sa continue. Moldoveanul a cazut mult prea usor.

Min. 25 – Spiritele se incing dupa un fault comis de Alexa asupra lui Barna. Surdu si Rui Duarte sunt cei mai agresivi giulesteni, dar avertizat cu cartonas galben este Dani Coman, desi capitanul giulestenilor venise sa linisteasca spiritele.

Min. 21 – Gazdele au o lovitura libera din lateral dreapta, dupa un fault comis de Deac, mingea a ajuns in centru, la Chiacu si sutul acestuia de la 20 de metri s-a dus la mare distanta de poarta lui Dani Coman.

Min. 15 – Nemtii isi revin cu greu dupa golul incasat rapid si nu gasesc solutii pentru a se apropia de careul Rapidului.

Min. 7 Ceahlaul – Rapid 0-1. Herea a transformat un penalty obtinut de Grigorie, dupa un duel cu Barna. Fundasul Ceahlaului a vazut si cartonasul galben pentru faultul comis.

18.00 – Ceahlaul a avut lovitura de start a meciului. Vremea este frumoasa la Piatra Neamt, terenul se prezinta in conditii bune, in tribune sunt circa 8.000 de spectatori.

Costel Enache, antrenorul formatiei Ceahlaul, incepe cu Jovic – Dumitras, Cazan, Forminte, Barna – Stana, Achim, Monroy, Chiacu – Cebotaru – Radovanovic. Rezerve sunt Villadsen, Matheus, Nohai, Omerbegovic, Badescu, Gafita, Luis Garcia.

Razvan Lucescu, antrenorul formatiei Rapid, incepe cu Dani Coman – Rui Duarte, Burca, Glauber, Bozovic – Grigorie, Alexa, Herea – Deac, Cassio, Surdu. Rezerve sunt Draghia, Ezequias, Marcos Antonio, Nicolae Grigore, Oros, Sburlea, Alex Ionita.

author avatar
Cristi Ionita
312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger