AcasăSPORTCe spune Becali despre imaginile cu petrecaretii Nikolic si Matei!

Ce spune Becali despre imaginile cu petrecaretii Nikolic si Matei!

Gigi Becali

Gigi Becali, patronul Stelei, spune ca Stefan Nikolic si Gabriel Matei, jucatorii filmati vomitand pe strada, la capatul unei nopti de petrecere, au „mentalitate de boschetar” si ca, dupa pararea lui, „nicio sanctiune financiara nu i-ar putea afecta”.

Gigi Becali

Dupa ce a vazut ipostazele filmate cu jucatorii Stelei, Becali a declarat ca nicio pedeapsa, financiara sau de alta natura, „nu mai are valoare” pentru cei doi protagonisti care, spune patronul din Ghencea, s-au facut deja de ras. „Ha, ha, ha, rad si eu ca altceva nici nu pot sa spun. (…) Vai de capul lor, n-o sa scape de imaginile astea niciodata! Matei a venit la Steaua de la tara si acum sta si vomita. Imaginile in care se afla Nikolici si Matei sunt atit de josnice pentru ei, incat nici macar o sanctiune financiara nu i-ar putea afecta„, a declarat Becali, la GSP TV.

„Sunt niste boschetari, nu fotbalisti! Asta e mentalitate de boschetar”, a mai spus Gigi Becali, comentand imaginile in care Nikolic si Matei au fost surprinsi vomitand in mijlocul strazii, dupa ce au chefuit strasnic intr-un club din Capitala.

251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger