AcasăSPORTCe muschi perfecti are un culturist constantean, la 61 de ani!

Ce muschi perfecti are un culturist constantean, la 61 de ani!

foto: Libertatea

Constanteanul Vasile Serban nu renunta la culturism nici dupa ce a trecut de 60 de ani. Merge la sala si trage de fiare, ba chiar castiga medalii la concursurile de profil. Pasiunea pentru sportul ”cu muschi” pare si mai puternica, odata cu trecerea timpului, asa ca nici vorba ca Vasile Serban sa se retraga si sa isi petreaca zilele in parc, sau in fata televizorului.

foto: Libertatea

Serban este multiplu campion national la culturism, titreaza Libertatea. Constanteanul s-a apucat de culturism in urma cu 25 de ani, cand s-a stabilit in orasul de la malul marii. In 2004 s-a inscris la Campionatul National de culturism si, desi nu credea ca are mari sanse, a castigat finala.

Ajuns la 61 de ani, Vasile Serban inca participa la competitii de profil. Mai mult, in calitate de antrenor, le dezvaluie tehnicile sale tinerilor care vor sa faca performanta in culturism.

2.839 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger