AcasăSPORTCe fericita e Simona Halep cu nepotica in brate!

Ce fericita e Simona Halep cu nepotica in brate!

E lucru sigur: un copil e cel mai frumos dar al unor parinti. Chiar si asa, venirea pe lume a unui pui de om aduce deopotriva fericire nespusa si in randul familiei largite, in speta al matusilor, al unchilor si, neaparat, al bunicilor.

Privind-o pe Simona Halep tinand-o in brate pe nepotica ei, e lesne de inteles ca si pentru constanteanca in varsta de 25 de ani lucrurile stau astfel. Aflata pentru prima oara in ipostaza de matusica, bebelusa Tania fiind primul copil al fratelui sau, Nicolae, si al cumnatei, Luminita, sportiva se bucura din plin de avantajele acestui rol. Fotografia, postata pe contul de Instagram al sportivei, a fost foarte apreciata in randul amicilor virtuali ai Simonei, si a generat un adevarat val de laude si de urari pentru micuta.

Halep a avut ocazia sa o vada abia recent pe micuta venita pe lume in urma cu aproape doua saptamani, in tot acest rastimp Simona fiind plecata din tara, la Turneul Campioanelor, de la Singapore. De altfel, inca de cand a parasit competitia, din faza grupelor, romanca spunea ca vrea sa revina in tara, pentru a-si vedea nepotica.

In alta ordine de idei, micuta frumusica foc poarta numele mamei Simonei si a lui Nicolae, Tania Halep.

Le uram si noi toate cele bune micutei si matusii Simona!

sursa foto: Facebook- Simona Halep/captura Instagram

author avatar
Cristina Stefan
599 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger