AcasăSPORTCe a facut Gigi Becali inainte de Ludogoret - Steaua!

Ce a facut Gigi Becali inainte de Ludogoret – Steaua!

Desi trece prin momente dificile, fiind incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, si asteapta cu nerabdare meciul Stelei cu Ludogoret de miercuri seara, Gigi Becali inca are timpul si forta pentru a se gandi la semenii sai.

Trezit dis-de-dimineata, Becali a putut urmari primele jurnale ale zilei si i-a ramas intiparit in minte cazul micutului Lucas Ion, un copil de numai un an, din Ploiesti, care are mari probleme de sanatate.

Impresionat de cazul acestuia, Gigi Becali a decis ca este momentul sa intervina. Conform sportnews.ro, Gigi l-a sunat pe varul sau, Virgil Becali, si l-a mandatat pe acesta sa faca donatia de care familia micutului Lucas Ion are nevoie.

Copilul are nevoie de 25.000 de euro pentru un implant cohlear, operatie care il va ajuta sa auda, iar familia micutului a primit suma respectiva din partea lui Gigi Becali, desi mama lui Lucas credea initial ca este vorba de o gluma.

Meciul Ludogoret – Steaua se joaca miercuri seara, de la ora 21.45. Partida conteaza pentru mansa a doua a play-off-ului UEFA Champions League, iar campioana Romaniei are avantaj de un gol, 1-0, dupa meciul tur.

author avatar
Cristi Ionita
581 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger