AcasăSPORTCavani, la un pas de Real Madrid

Cavani, la un pas de Real Madrid

Curtat cu insistenta de mai multe cluburi de top din Europa, Edinson Cavani are mari sanse sa joace din vara la Real Madrid.

Cavani are o clauza de reziliere, la Napoli, de 62,5 milioane de euro, mai multe echipe precum Chelsea, Arsenal, Manchester City sau Real Madrid manifestandu-si intentia de a achita nota de plata solicitata.

De Laurentiis, boss-ul lui Napoli, si-a luat deja gandul de la posibilitatea de a-l mai pastra pe atacant in lot, iar cei de la ESPN au facut lumina in cazul „Cavani”.

Conform tatalui fotbalistului, uruguaianul este decis sa accepte oferta de la Real Madrid, considerand ca Primera Division este un campionat mai potrivit pentru calitatile sale.

Cavani ar urma sa-l inlocuiasca in lot pe argentinianul Gonzalo Higuain, fotbalist care are mari sanse sa ajunga la Arsenal Londra, desi este dorit si de Juventus Torino.

author avatar
Cristi Ionita
335 afisari
Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger