AcasăSPORTCatalin Morosanu s-a calificat in marea finala K-1!

Catalin Morosanu s-a calificat in marea finala K-1!

Catalin Morosanu a reusit sa se califice in marea finala K1 de la Tokyo, unde poate castiga un milion de dolari, dupa ce l-a invins pe pe polonezo-australianul Paul Slowinski.

Campionul Superkombat Catalin Morosanu a fost declarat cel mai bun luptator de la K-1 Final 16 Tokyo de catre oficialii japonezi dupa ce l-a invins pe polonezo-australianul Paul Slowinski si s-a calificat in marea finala K-1, unde campionul va primi un cec in valoare de un milion de dolari.

Chemat pe ultima suta de metri la Tokyo, Catalin Morosanu l-a trimis de doua ori la podea pe Slowinski, un sportiv cu 10 centimetri si 10 kilograme mai mare, in prima si a treia repriza, in cel mai spectaculos meci al galei de la Ryogoku.

La final, sotia regretatului Andy Hug i-a inmanat sortul campionului mondial din 1997 ca premiu pentru faptul ca a fost declarat luptatorul serii.

“Dumnezeule, nu-mi vine sa cred ce mi se intampla! Este absolut incredibil! Acum trei saptamani nici nu stiam daca voi fi invitat, iar acum am primit si premiul pentru cel mai bun sportiv din gala. Mi s-a implinit un vis sa ajung printre cei mai buni opt din lume”, a afirmat Catalin Morosanu la conferinta de presa de la finalul evenimentului, urmand ca marti sa ajunga in Romania pentru a fi prezent Superkombat Arad de pe 20 octombrie unde colegul sau Sebastian Ciobanu va lupta in main-event.

author avatar
Ionut Zgimbau
704 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger