AcasăSPORTCat timp joaca Serena, locul 1 e numai al ei!

Cat timp joaca Serena, locul 1 e numai al ei!

Simona Halep recunoaste superioritatea Serenei Williams in tenisul feminin

Favorita numarul 2 la turneul de la Cincinnati, Simona Halep le-a vorbit americanilor in termeni elogiosi despre Serena Williams, liderul clasamentului WTA.

Simona Halep recunoaste superioritatea Serenei Williams in tenisul feminin

Invitata la WTA Live All Access Hour, de la Cincinnati, constanteanca a recunoscut ca inca nu se gandeste la fotoliul de lider al clasamentului WTA, ocupat in prezent de Serena Williams: „Serena inca mai joaca, astfel ca e greu sa ajungi numarul 1 mondial. Vreau sa ma bucur de acest moment, sunt pe locul doi in lume si vreau sa vad cat de mult pot sta pe aceasta pozitie. Sunt foarte fericita ca ocup acest loc, este ceva extraordinar, dar vreau sa fiu concentrata la turneul asta. Dupa Wimbledon, am castigat la Bucuresti, un sentiment special, pentru ca am jucat acasa, iar multi oameni au venit special sa ma vada, apoi am fost in vacanta in Turcia, unde am petrecut 7-8 zile”.

Simona Halep

Simona Halep a vorbit si despre faptul ca si-a inaugurat o pagina oficiala de Facebook, care in doar cateva zile a strans peste 500.000 de like-uri, si a promis ca in curand va avea si conturi in alte retele de socializare. Pagina de Facebook a Simonei Halep a fost lansata oficial pe 7 august, iar ieri dimineata avea peste 813.000 de like-uri! Romanca urma sa joace azi noapte cu Kristen Flipkens, in turul 2 la Cincinnati.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger