AcasăSPORTCartu matura vestiarul Brasovului

Cartu matura vestiarul Brasovului

Renumit pentru intransigenta de care da dovada, Sorin Cartu i-a transmis patronului Ioan Niculae ca nu accepta jucatorii cu ifose. Vizati de mesajul tehnicianului sunt strainii din lotul „stegarilor”.

Cartu este nedespartit de minge la antrenamentele echipelor sale

Nemultumit de cum au pus osul la treaba in partida de campionat cu CSMS Iasi, castigata cu 1-0, gol marcat pe final, Sorin Cartu si-a propus sa-i supuna unui trial pe fotbalistii Brasovului in aceasta pauza competitionala. Cine nu va trece testul va evolua la echipa secunda pana-n iarna. „Nu lucrez cu «figuranti», mai bine pierd pe mana tinerilor care isi dau viata pe teren ca sa reuseasca”, i-a spus Cartu lui Niculae. Ideea a fost aprobata pe loc de miliardarul brasovean, bucuros ca, astfel, poate scapa de contractele mari ale jucatorilor straini. Din cate se pare, cei vizati de noul tehnician sunt Machado, Madeira si Velayos, trei dintre cei sase straini aflati in lot. O bila neagra are si atacantul Hadnagy, complet iesit din forma in acest sezon, cu numai un gol marcat in 11 etape.

FC Brasov ocupa locul 9 in clasament, cu 16 puncte acumulate pana acum. Debutul oficial al lui Sorin Cartu pe banca formatiei „galben-negre” va avea loc in Giulesti, impotriva Rapidului, runda viitoare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger