AcasăSPORTCartitele s-au mutat la ProRapid

Cartitele s-au mutat la ProRapid

Intrarea in baza ProRapid

Rozatoarele au invadat terenurile de antrenament al Rapidului de langa lacul Straulesti, motiv pentru care giulestenii sunt nevoiti sa se pregateasca „in deplasare” de aproape o luna.

Intrarea in baza ProRapid

Problema este cu atat mai serioasa, cu cat echipa nu se mai poate antrena nici la Buftea, gazda provizorie in ultima vreme, dupa ce Federatia Romana de Fotbal a decis ca terenul folosit de rapidisti sa intre intr-un proces de reparatie.

Herea pe terenul de la ProRapid, candva un gazon impecabil

Informati ca trebuie sa plece din nou pe alte meleaguri, giulestenii inclina spre o revenire la ProRapid, asta desi toate cele trei terenuri de acolo sunt distruse, cu gazoane denivelate si uscate. Administratorii bazei se confrunta, insa, si cu o situatie neprevazuta: cartitele au sapat galerii sub terenurile de antrenament! Inca nu se stie cum vor rezolva rapidistii cazul, insa deja jucatorii se amuza si fac glume intre ei, intrebandu-se care dintre ei este… cartita!

Rapidul joaca maine, la Severin, iar tehnicianul Ioan Ovidiu Sabau a cerut ca, pana la inceputul saptamanii viitoare, cand se reiau antrenamentele, ProRapidul sa fie eliberat de musafirii nepoftiti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger