AcasăSPORTCarl Froch - Andre Ward, posibil meci de 50 de milioane de...

Carl Froch – Andre Ward, posibil meci de 50 de milioane de lire sterline

Carl Froch a devenit, weekendul trecut, dublu campion mondial de box la categoria supermijlocie, dupa ce l-a batut, la decizie, pe danezul Mikkel Kessler.

Pentru Froch urmatorul examen ar putea fi cireasa de pe tort, Eddie Hearn, managerul sau, anuntand ca face tot posibilul sa organizeze in luna decembrie, pe Wembley, o confruntare cu Andre Ward.

Froch si Ward s-au intalnit in 2011, in finala SuperSix, iar americanul s-a impus la decizie intr-un meci disputat pe teren propriu.

De aceasta data, tinand cont si ca detine doua centuri de campion mondial, Froch are mari sanse sa boxeze pe teren propriu si, spera el, sa-si ia revansa.

Iar Hearn este sigur ca Ward nu va refuza lupta, mai ales interesului si retetei financiare generate de un asemenea meci.

Promotorul lui Froch este de parere ca cei doi boxeri ar putea imparti pana la 50 de milioane de lire sterline, drept burse, in functie de incasari.

Imediat dupa victoria cu danezul Kessler, Froch a precizat ca se simte foarte bine si ca vrea sa mai sustina cel putin patru meciuri, cu conditia ca acestea sa fie deosebit de atractive.

Indiferent de rezultatul unui eventual meci cu Ward, Froch nu exclude posibilitatea disputarii a inca unui meci cu Kessler, existand posibilitatea ca o asemenea partida sa aiba loc in Germania, la New York (Madison Square Garden) sau chiar intr-o tara din zona araba.

author avatar
Cristi Ionita
488 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger