AcasăSPORTCanadienii se bat pentru bilete la meciul Bute - Grachev

Canadienii se bat pentru bilete la meciul Bute – Grachev

Bute isi pregateste revenirea in top

Fostul campion mondial de la categoria supermijlocie in versiunea IBF continua sa se bucure de sustinerea fanilor canadieni, altfel nu se explica numarul mare de bilete vandute deja pentru meciul cu rusul Denis Grachev, programat pe 3 noiembrie la Montreal.

Bute isi pregateste revenirea in top

Prezent la Montreal, unde a participat la o conferinta de presa menita sa promoveze disputa din noiembrie, Lucian Bute a precizat ca a trecut peste esecul din mai, suferit in fata lui Carl Froch, si ca abia asteapta un nou rendez-vouz cu fanii sai.

Grachev a castigat 13 meciuri sustinute la profesionisti

Pugilistul roman sustine ca disputa cu Grachev a devenit cea mai importanta din cariera sa in conditiile in care va fi prima sustinuta la categoria semigrea si este prima de la profesionisti in care intra dupa ce a suferit o infrangere si a pierdut titlul de campion mondial.

Aproape sigur, partida din „Bell Center” se va disputa cu casa inchisa, 7.000 dintre cele 10.000 de bilete puse in vanzare fiind epuizate in primele cinci zile de cand au fost scoase la mezat. Altfel, Lucian nu va fi singurul roman care va evolua in gala de la Montreal.

Intr-unul dintre meciurile preliminarii, „greul” Bogdan Dinu va infrunta un adversar care urmeaza a fi stabilit in curand. Va fi primul meci sustinut de Dinu, la profesionisti, in afara tarii, el castigand toate cele sapte meciuri disputate in Romania, impotriva unor adversari straini.

author avatar
Cristi Ionita
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger