AcasăSPORTCampionul Lucian Bute citeste "Argintii lui Iuda"

Campionul Lucian Bute citeste „Argintii lui Iuda”

Bute nu lasa din mana cartea “Argintii lui Iuda”

Boxerul roman, campionul mondial IBF la categoria super-mijlocie, a profitat din plin de mini-concediul din Bahamas, una dintre activitatile sale favorite fiind cititul pe plaja.

Bute nu lasa din mana cartea “Argintii lui Iuda”

Lucian si-a propus sa stea, weekendul trecut, cat mai departe de sala de antrenamente, astfel ca a petrecut o buna bucata de timp pe plaja, iar, intre doua etape de alergat, pugilistul a savurat din plin cartea lui favorita – “Argintii lui Iuda”, de Scott McBain.

Bute este impresionat de modul in care autorul imbina elementele istorice si religioase cu actiunea si considera lucrarea scriitorului scotian o nuvela care iti pune mintea la contributie.

Cu frica lui Dumnezeu

Pugilistul a preluat evlavia de la mama lui, Maricica

Spre deosebire de psihiatrul criminalist Paul Stauffer, eroul cartii “Argintii lui Iuda”, care devine un adevarat “inger al intunericului” dupa ce intra in posesia unuia dintre argintii lui Iuda, despre Bute se poate spune exact opusul. Crescut cu frica lui Dumnezeu de Maricica, mama sa, Lucian a ramas cu picioarele pe pamant chiar si dupa ce a devenit campion mondial in octombrie 2007. Boxerul pune parcursul sau fara greseala mai ales pe seama apropierii de Cel de Sus si nu ezita sa se roage de fiecare data cand are ocazia. De altfel, doamna Maricica Bute este o prezenta constanta la Manastirea Buciumeni, de langa Tecuci, de fiecare data cand Lucian are meci.

Froch se antreneaza la darts

Froch joaca frecvent darts in timpul liber

Daca Lucian Bute s-a apucat de citit in timpul liber, Carl Froch, adversarul sau de la Nottingham, a dat sala de antrenamente pe cea in care au loc concursuri de darts. Boxerul britanic a sustinut cateva partide, luni seara, alaturi de Phil “The Power” Taylor, considerat cel mai bun jucator de darts din istorie, dupa ce a castigat de 15 ori titlul de campion mondial. Froch a profitat de ocazia si a glumit spunand ca “o partida de darts este foarte buna pentru a-mi exersa tinta pentru meciul cu Bute din 26 mai”.

author avatar
Cristi Ionita
568 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger