AcasăRecomandariCampion national de box, ucis de un luptator K1

Campion national de box, ucis de un luptator K1

Lumea sportului romanesc a primit, ieri, o veste socanta, fostul campion national la box fiind ucis de un celebru luptator K1 din Spania.

Rudele lui Robert promit sa razbune moartea acestuia

Robert Danceanu (39 de ani) a fost o mare speranta a boxului romanesc, imediat dupa revolutie. A fost triplu campion national de juniori si campion european de juniori. Se spunea despre el ca are toate calitatile necesare pentru a ajunge campion mondial la profesionisti, dar Robert a ales calea pribegiei si a ajuns sa renunte la box pentru a lucra pe post de bodyguard. Dupa ce i-a protejat pe fostul premier Petre Roman si pe fostul mare tenismen Ilie Nastase, Robert Danceanu a ajuns in Tenerife, unde a lucrat pe post de bodyguard la un club de noapte.

Moises a castigat un meci in boxul profesionist, iar in K1 a obtinut 19 victorii din 24 de meciuri

Aventura straina avea sa se incheie prematur pentru fostul boxer, ex-pugilistul pierzandu-si viata zilele trecute. Robert a fost pus la pamant cu o singura lovitura de catre Moises Ruibal (36 de ani), fost boxer si luptator de K1. Ibericul este cunoscut ca face legea in Tenerife si a vrut sa-l ia la bataie pe fratele lui Robert Danceanu. Fostul campion roman s-a implicat pentru a-si apara fratele, iar aceasta actiune i-a fost fatala. Moises a fost retinut de politie, iar trupul neinsufletit al lui Robert Danceanu urmeaza sa fie adus in tara.

 

author avatar
Cristi Ionita
2.937 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger