AcasăSPORTCampioana joaca pe 10 TV

Campioana joaca pe 10 TV

Televiziunea lui Radu Moraru a prins si ea un meci: Astra – Otelul . Ultima etapa a Ligii 1 – care se va disputa sambata, 21 mai. aduce un meci in premiera pentru canalul respectiv.Ultima etapa din contractul de 102 milioane de euro, dintre LPF si consortiul RCS-RDS & Antena1, propune un tur de forta.

Toate cele 9 partide se vor disputa sambata, de la aceeasi ora, 17.00.

Pe GspTV vor fi difuzate trei meciuri, alternativ (partidele de la Tg. Mures, din Giulesti si de la Chiajna).

Pe DigiSport si Antena 1 vor putea fi urmarite meciurile de la Cluj (CFR – Steaua), respectiv Timisoara (Poli – Dinamo).

DigiSport Plus va transmite, de asemenea alternativ, meciurile Pandurii – Vaslui si Univ.Craiova – Gaz Metan.

În fine, al 8-lea joc al rundei va înregistra o premiera. Este intaia data de la inaugurarea postului cand 10 TV va transmite un meci de fotbal. 10 TV este o televiziune generalista care a primit licenta de functionare de la CNA la finalul anului trecut. Se afla în portofoliul RCS&RDS, de aici si usurinta cu care micutul post a primit permisiunea sa difuzeze un meci din Liga 1. Televiziunea este condusa de gazetarul Radu Moraru, cel care a lucrat ani buni la B1 TV. De altfel, Radu Moraru si-a reluat seria talk-show-ului „Nasul” pe 10 TV, un post clasat pe locul 25 în ultimul top al audientelor lunare.

author avatar
Sebastian Stan
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger