AcasăSPORT"Cainii", arsi la bani dupa meciul cu ASA Tg.Mures: cate 1.000 de...

„Cainii”, arsi la bani dupa meciul cu ASA Tg.Mures: cate 1.000 de euro de caciula!

Dinamovistii au dezamagit, in frunte cu liderul echipei, Cosmin Matei

Dinamo a avut un start excelent de sezon (4-0 cu Otelul Galati si 3-2 la Universitatea Cluj), dar trupa lui Flavius Stoican s-a impiedicat intr-un moment total nepotrivit, 1-1 sambata, acasa, cu nou-promovata ASA Targu Mures.

Dinamovistii au dezamagit, in frunte cu liderul echipei, Cosmin Matei

Pe langa cele doua puncte pierdute, dinamovistii au dezamagit la nivel de evolutie, meciul din „Groapa” fiind unul dintre cele mai slabe facute de „alb-rosii” in ultimii ani. Doar sansa dinamovistilor si evolutia penibila a lui Ousmane N’Doye, fost la Dinamo si actualmente la ASA Targu Mures, au facut ca oaspetii sa rateze victoria. Mijlocasul senegalez si-a batut joc de un penalty, in minutul 30, trimitand direct in bratele lui Catalin Samoila, a fost eliminat in minutul 63, pentru doua cartonase galbene incasate in patru minute, si a scandat alaturi de galeria gazdelor. Evolutia lamentabila a dinamovistilor nu a ramas nepedepsita, oficialii gruparii din „Stefan cel Mare” decizand sa-i pe amendeze pe elevii lui Flavius Stoican cu cate 1.000 de euro. Totusi, Matei si compania isi pot recupera banii la sfarsitul turului, daca raman intre primele trei echipe clasate si pastreaza sanse reale pentru lupta la titlu.

Fanii, macel cu Jandarmeria

Desi parea un meci fara istoric, confruntarea dintre Dinamo si ASA Targu Mures s-a transformat intr-un adevarat razboi la jumatatea primei reprize. Nemultumiti de jocul slab al favoritilor, fanii bucurestenilor s-au luat la harta cu jandarmii care au intervenit in forta. Bilantul a fost unul necrutator, pentru un meci de un asemenea nivel. 10 persoane au avut nevoie de interventia medicilor, iar alte 10 au fost retinute de fortele de ordine. Din cauza acestor incidente, Dinamo risca sa joace meciurile cu FC Brasov (etapa a sasea) si CSMS Iasi (etapa a opta) cu portile inchise.

 

author avatar
Cristi Ionita
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger