AcasăRecomandariCadoul lui Copos la nunta fiicei: Imperiul "Ana Holding"!

Cadoul lui Copos la nunta fiicei: Imperiul „Ana Holding”!

Inca patron al clubului Rapid, omul de afaceri George Copos se pregateste sa plece in weekend peste Ocean, pentru a fi prezent la nunta fiicei Alexandra.

Alexandra este comoara cea mai de pret pentru George Copos

Bucuros dupa ultima victorie in justitie, miliardarul George Copos asteapta cu nerabdare sa fuga din Romania si sa lase-n urma toate grijile si problemele. Sambata, Alexandra Copos se marita cu un tanar american de origine columbiana, eveniment la care vor lua parte, pe langa membrii familiei, si numerosi prieteni apropiati veniti special din Romania. Socrul mic George Copos s-a pregatit cum se cuvine pentru acest moment: ii va da cadou de nunta fiicei sale intreg imperiul „Ana Holding”, compus din hoteluri, fabrici si magazine. Echipa de fotbal Rapid Bucuresti nu este pe lista, „Berlusconi” fiind hotarat sa vanda definitiv pachetul majoritar de actiuni la clubul giulestean.

Din cate se pare, Alexandra si sotul ei se vor muta in Romania la vara special pentru a prelua functia de CEO al „Ana Holding”. Toate afacerile familiei vor fi conduse de ea, George Copos urmand a ramane un simplu consultant. „Se pune oarecum la adapost, vrea sa scape de toate dosarele pe care le mai are in instanta si apoi sa se retraga”, afirma apropiatii omului de afaceri.

Afaceri de sute de milioane de euro

Grupul „Ana” este unul dintre cele mai puternic holdinguri din Romani, cu ramificatii in industria hoteliera, alimentara etc. George Copos controleaza hotelurile „Crowne Plaza”, „Athenee Palace” (Bucuresti), „Europa” (Eforie Nord), „Sport” (Poiana Brasov), panificatiile „Ana Pan”, fabrica de micromotoare „Ana Imep”, de la Pitesti, dar si clubul Rapid, recent scos la vanzare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.368 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger