AcasăSPORTBuzarnescu rateaza US Open. Are un ligament rupt

Buzarnescu rateaza US Open. Are un ligament rupt

In cadrul primului sau mesaj transmis suporterilor care se ingrijorasera sa o vada plangand de durere pe teren, la Montreal, dupa accidentarea suferita in timpul meciului cu Svitolina, Buzarnescu a facut o scurta evaluare a problemelor constatate in urma testelor medicale pe care le-a facut.

A inceput intr-o nota optimista, cu ceea ce considera a fi „vestea buna” – „niciun os rupt”. In schimb, la capitolul „vesti proaste”, Mihaela a trecut in mesajul de pe Twitter faptul ca are un ligament rupt si alte doua intinse.

Avand in vedere aceasta situatie neprevazuta si cu totul nedorita, romanca aflata pe locul 20 WTA -si care in ultima perioada avusese rezultate foarte bune – se vede nevoita sa accepte ca nu va putea juca la ultimul Grand Slam al anului- US Open. „Sunt foarte trista ca nu voi juca la US Open Series”, si-a anuntat Mihaela fanii, dand, insa, asigurari ca va face tot ce ii sta in putinta sa se recupereze pana incepe circuitul asiatic, in toamna.

Mesajul transmis vineri dimineata de Buzarnescu e insotit de o fotografie, in care apare cu piciorul bandajat, avand langa patul din cabinetul medical un set de carje.

sursa foto: captura twitter/Mihaela Buzarnescu

author avatar
Cristina Stefan
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger