AcasăSPORTBuzarnescu a pierdut in turul I la Doha

Buzarnescu a pierdut in turul I la Doha

Mihaela a intalnit un adversar dificil, pe letona aflata pe locul 22 WTA, in fata careia a pierdut in turul I al competitiei din Qatar.

Romanca aflata pe a 29-a treapta in clasamentul mondial a cedat primul set in meciul disputat marti contra Jelenei Ostapenko, 1-6, a revenit castigandu-l pe al doilea, 6-4, insa in decisiv si-a trecut in dreptul numelui, pe tabela de scor, doar doua game-uri, 2-6. Astfel incat, dupa o ora si 45 de minute de la inceputul infruntarii, Mihaela Buzarnescu a parasit terenul invinsa de jucatoarea letona.

Recent, Buzarnescu a jucat alaturi de fetele din echipa tricolora de Fed Cup, contra Cehiei, pierzand, insa, ambele meciuri disputate. Gratie punctelor obtinute de Simoha Halep si de duo-ul Niculescu-Begu, Romania s-a calificat in semifinalele Fed Cup.

sursa foto: Facebook/Mihaela Buzarnescu

author avatar
Cristina Stefan
148 afisari

1 COMENTARIU

  1. Probabil că Buzărneascu ar putea profita de faptul că este într-o zonă cu plajă și apă de mare pentru a face niște antrenamente pe plajă, precum fotbaliștii brazilieni, îndeosebi alergări, dimineața și spre seară, care ar putea contribui și la întărirea articulațiilor gleznelor și a altor articulații, și la creșterea capacității pulmonare, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger