AcasăSPORTBute vrea sa devina primul care-l bate pe Froch la el acasa!

Bute vrea sa devina primul care-l bate pe Froch la el acasa!

Bute este campion mondial IBF din octombrie 2007

Aflat in plina perioada de pregatire pentru meciul cu britanicul Froch, boxerul roman nu concepe sa-si piarda centura de campion IBF la categoria supermijlocie in Anglia.

Bute este campion mondial IBF din octombrie 2007

Lucian Bute este constient ca va avea o misiune extrem de dificila in fieful lui Froch, impotriva a cateva mii de sustinatori fanatici ai britanicului, dar si increzator in fortele sale de a obtine o noua victorie. Galateanul sustine ca experienta adversarului sau nu-l sperie, existand posibilitatea ca Froch sa fi fost chiar destul de afectat de numeroasele lovituri incasate in meciurile disputate pana acum.

“Presiunea este pe mine, pentru ca Froch a pierdut deja. Insa, el va simti gustul infrangerii si pe 26 mai. Voi fi primul boxer care-l bate la el acasa” spune Bute. Campionul IBF considera ca o victorie obtinuta impotriva britanicului, la Nottingham, il va ajuta sa inchida gura celor care il acuza ca a evitat pana acum adversarii cu nume, de dragul palmaresului. Carl Froch a pierdut doua dintre cele 30 de meciuri sustinute la profesionisti, ambele in deplasare: cu Mikkel Kessler la Herning (Danemarca) si cu Andre Ward la New Jersey (SUA). In rest, s-a impus in toate confruntarile derulate la Nottingham si Londra. Mare fan al jocurilor electronice, Carl Froch profita de pauza dintre doua antrenamente dificile pentru a exersa noi scheme pe PlayStation. Adversarul lui Bute se relaxeaza jucand FIFA 2012 alaturi de Bob Ajisafe, colegul sau de antrenament. Ajisafe (27 de ani) este campionul en-titre al Angliei la categoria semi-grea si pugilistul cu care Froch face sedintele de sparring-partner. Ajisafe are noua victorii si doua infrangeri la profesionisti, iar urmatorul sau meci este programat pe 19 mai, la Liverpool, impotriva lui Travis Dickinson.

author avatar
Cristi Ionita
63 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger