AcasăRecomandariBute trece in tabara lui Mayweather

Bute trece in tabara lui Mayweather

Fostul campion IBF isi calculeaza cu mare atentie ultimii pasi ai carierei. In 2015, Lucian Bute vrea sa lupte pentru o centura cu diamante, iar nimeni nu i-a putut garanta asta in afara lui Al Haymon, managerul marelui Floyd Mayweather jr.

Lucian Bute are, pe langa cel mai tare antrenor, si cel mai puternic manager din boxul profesionist

In ciuda esecului de acum fix un an, in fata lui Jean Pascal, „romanul Lucian Bute ramane cel mai popular pugilist din Canada si asta o spun specialistii in box de acolo”, scrie „boxingscene.com”, site-ul care a anuntat ultima mutare gandita de fostul campion IBF. Conform sursei citate, Bute va fi manageriat pe viitor de Al Haymon, un nume pe cat de cunoscut, pe atat de misterios in lumea boxului.

Al Haymon

Desi este considerat urmasul marelui Don King, Haymon pare un personaj mult mai controversat. Despre el se stiu putine lucruri, dar interesante: s-a nascut in Cleveland (Ohio), este licentiat la Harvard si are un master in administrarea afacerilor. Cariera si-a inceput-o promovand diversi muzicieni de culoare, printre care M.C. Hammer, Whitney Houston si Mary J.Blige. Al Haymon a acordat un singur interviu in toata viata (!), pentru USA Today, in 1992. Si mai curios, refuza intalnirile fata in fata cu clientii! Despre el, Floyd Mayweather jr. afirma: „Daca l-as fi intalnit la inceputul carierei mele, pana acum as fi fost miliardar!”.
Din cate se pare, Lucian Bute are programat un meci pe 14 martie, la Montreal, dar numele adversarului inca nu este cunoscut. In decembrie, romanul vrea sa lupte pentru centura cu diamante la categoria semigrea, sansa pe care Al Haymon l-a asigurat ca o va avea.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger