Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Bute si Johnson s-au antrenat impreuna in 2009

Bute si Johnson s-au antrenat impreuna in 2009

Autor:

Campionul roman ia in serios confruntarea cu pugilistul de origine jamaicana, despre care afirma ca este “un boxeur agresiv”. Lupta este programata pe 5 noiembrie, la Montreal.

 

Bute copy 267x300 Bute si Johnson s au antrenat impreuna in 2009

Bute crede ca-l va face KO si pe Johnson

Detinatorul centurii cu diamante la versiunea IBF, categoria supermijlocie, l-a avut sparring-partner pe Glen Johnson in urma cu doi ani. Atunci, Lucian Bute se pregatea pentru duelul cu Librado Andrade, in timp ce americano-jamaicanul avea programata o lupta cu Chad Dawson.

Glen Johnson copy 241x300 Bute si Johnson s au antrenat impreuna in 2009

Jamaicanul a albit la 42 de ani

De la acele antrenamente, Bute isi aminteste cat puternic este Johnson: “Ma astept la un meci foarte dificil. Il cunosc bine pe Glen, este un pugilist agresiv, care va pune permanent presiune asupra mea. Ne-am antrenat impreuna in 2009, dar sparring-ul este diferit de o lupta adevarata. Eu devin alta persoana in ring. Asa ca puteti fi siguri ca voi avea pregatite cateva surprize pentru el, deoarece vorbim aici de un fost mare campion mondial, care a infruntat numeroase nume importante din box. Lupta cu Glen Johnson este o provocare buna pentru mine si pot spune ca o victorie imi va intari locul in elita categoriei supermijlocii”. Johnson a disputat 68 de partide in cariera, reusind sa castige 51 (35 prin KO), pierzand 15 si remizand de doua ori.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!