AcasăSPORTBute si Grachev, antrenament cu publicul

Bute si Grachev, antrenament cu publicul

Boxerul roman, precum si adversarul sau de sambata noaptea, au efectuat, marti, un antrenament deschis publicului la Complexul Sportiv „Claude Robillard” din Montreal, oras in care va avea loc si mult asteptatul meci.

Bute este considerat un mare boxer

Extrem de relaxat si concentrat, Lucian Bute a exersat cateva lovituri cu antrenorul Stephan Larouche si cu Bogdan Dinu, celalalt boxer roman care va lupta in gala de la Montreal.

Romanul a rupt sacul la antrenament

Galateanul a stat de vorba cu presa si cu fanii sai, si a zambit in nenumarate randuri, desi pentru cariera lui urmeaza un meci extrem de important.

Lucian a pregatit diferite lovituri-surpriza

In schimb, Denis Grachev a parut foarte incrancenat si grabit, semn ca tactica rusului pentru sambata este sa incheie cat mai rapid disputa. Cu ocazia antrenamentului de la „Claude Robillard”, Bute a precizat ca, in acest moment, se gandeste numai la meciul cu Grachev si ca doar o victorie ii poate permite sa se gandeasca la un nou meci cu britanicul Carl Froch.

Canadienii s-au adunat "ca la urs"

De asemenea, Lucian e increzator in sansele sale si considera ca Grachev nu are cu ce sa-l surprinda. „Rusul va vedea un Bute ultraimbunatatit fata de meciul din Anglia. Trebuie sa demonstreze ca infrangerea cu Froch a fost un simplu accident. Stiu ca Grachev este un sportiv puternic, dar se bazeaza foarte mult pe directa de dreapta. Nu cred ca poate sa ma surprinda cu altceva” a declarat Bute.

Grachev pare vlaguit inainte de meci

Pugilistul rus considera ca meciul de la Montreal este unul de „Ori la bal, ori la spital”. „Am o sansa imensa si vreau sa profit de ea. Asta este! Daca-l bat pe Bute la el acasa, stiu ca voi fi luat in calcul pentru o centura de campion mondial. Daca pierd acum, cariera mea ca boxer se cam termina” a precizat Grachev.

Meciul dintre Lucian Bute si Denis Grachev va avea loc duminica dimineata, de la 04.00 (ora Bucurestiului), si va fi transmis in direct de Money Channel si Dolce Sport.

24 de ore de post negru

Lucian trebuie sa slabeasca masiv pana maine

Desi are patru kilograme peste limita categoriei intermediare la care se va disputa meciul cu Grachev, 77,2 kilograme, Lucian Bute nu dezarmeaza, staff-ul sau fiind pregatit ca romanul sa slabeasca brusc in ultimele 24 de ore dinaintea cantarului oficial care va avea loc maine. Incepand de astazi, la pranz, boxerul roman va intra intr-un post negru care il va ajuta sa dea jos surplusul de patru kilograme. El nu va mai avea voie sa consume alimente decat dupa cantarul oficial, dar si atunci cu moderatie pentru ca pugilistii nu au voie sa se ingrase cu mai mult de cinci kilograme intre aceasta etapa si meciul propriu-zis.

Staff-ul lui Stevenson nu vrea un nou meci Bute – Froch

Yvon Michel vrea un meci Stevenson - Froch

Impus de IBF drept principal challenger la titlul mondial detinut de Carl Froch, canadianul Adonis Stevenson vrea sa profite la maximum de culoar. El si-a delegat staff-ul sa faca tot posibilul pentru organizarea unui meci cu Froch in primavara lui 2013. IBF nu exclude posibilitatea de a accepta o derogare pentru a permite ca revansa dintre Froch si Bute sa aiba loc, insa Yvon Michel, presedintele GYM, clubul de care apartine Stevenson, nici nu vrea sa auda de asa ceva. Michel a precizat ca nu are nimic personal cu Bute, desi el a dat in judecata Interbox pentru o importanta suma de bani pe care trebuia sa o primeasca.

author avatar
Cristi Ionita
374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger