AcasăRecomandariBute si Gavril, „rivali” in meciul secolului

Bute si Gavril, „rivali” in meciul secolului

Pe 2 mai, in MGM Grand Arena, din Las Vegas, lumea buna a boxului se va reuni pentru ceea ce este deja considerat „meciul secolului”, infruntarea dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao!

Bute se antreneaza cu Pacquiao, Gavril langa Mayweather

Toate datele afacerii au fost stabilite – 258 de milioane de euro puse la bataie, o bursa de 100 de milioane doar pentru campionul filipinez, diferenta urmand a o incasa pugilistul american. Asteptat de ani buni, meciul din primavara implica si doi romani! Lucian Bute este mai mult decat prieten cu Manny Pacquiao, ambii fiind antrenati de acelasi super-tehnician, Freddie Roach, supranumit „fauritorul de campioni”. In toamna, Bute a mers in Filipine, acasa la „Pacman”, si s-a antrenat chiar in baza de pregatire a acestuia; in cateva randuri, romanul a fost chiar sparring pentru Pacquiao, care pregatea atunci lupta cu Chris Algieri, castigata pe 23 noiembrie, la Macao.

Gavril langa Mayweather

De partea cealalta, in tabara lui Mayweather straluceste Ronald Gavril: 10 lupte la profesionisti, 10 victorii, 8 prin KO! Antrenat de Eddie Mustafa Muhammad, Gavril este vazut drept giuvaerul neslefuit al „Mayweather Promotions TMT”, clubul detinut de Floyd Mayweather. Cu siguranta, Bute si Gavril vor fi prezenti in MGM Grand Arena, doar ca fiecare va lua loc in spatele pugilistului din echipa caruia face parte.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
564 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger