AcasăSPORTBute si Froch se bat pe 25 mai

Bute si Froch se bat pe 25 mai

Jean Bedard, impresarul pugilistului Lucian Bute, a anuntat ca este foarte posibil ca boxerul roman sa dispute urmatorul meci chiar in ziua in care este programata si marea confruntare dintre Carl Froch si Mikkel Kessler.

Bute s-ar putea bate in toamna cu trei centuri mondiale pe masa

Impreuna cu reprezentantii clubului Interbox, Bute a decis ca cea mai buna varianta pentru el este sa se bata pentru titlul suprem la categoria supermijlocie, in versiunea WBC.

Dupa accidentarea lui Ward, Froch este cel mai bine cotat boxer de la supermijlocie

Astfel, Lucian il va infrunta pe 25 mai, la Montreal, pe invingatorul dintre Sakio Bika si Nikola Sjekloca; cei doi se vor intalni, intr-un meci eliminatoriu, in Atlantic City, pe 16 februarie. Nu intamplator Jean Bedard, seful Interbox, vrea ca urmatorul meci al romanului sa aiba loc pe 25 mai. In aceeasi zi este programat si marele duel dintre Carl Froch si Mikkel Kessler, iar canadienii viseaza ca, in cazul in care trece cu bine de primul examen pe 2013, Bute sa-l provoace la un duel pe invingatorul galei de la Londra. Respectiva confruntare ar putea candida cu sanse serioase la titlul de „meciului anului”, pe masa urmand a fi etalate nu mai putin de trei centuri: WBC, IBF (detinuta momentan de Froch) si WBA (detinuta momentan de Kessler).

author avatar
Cristi Ionita
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger