AcasăSPORTBute si-a scos echipa la cina

Bute si-a scos echipa la cina

Bute a acordat interviuri inainte de cina

Dupa doua zile extrem de dificile in care a combinat antrenamentele cu interviurile si sedintele foto, Bute si-a permis, marti seara, o pauza de cateva ore in care a decis sa-si scoata intreg staff-ul la cina.

Bute a acordat interviuri inainte de cina

Insotit de o adevarata armata de oameni, Lucian a descins la un restaurant din Palm Beach. Boxerul roman a dorit sa le multumeasca tuturor pentru efortul depus ca el sa se prezinte cat mai bine la ora meciului cu Carl Froch.

nCel putin o duzina de oameni muncesc pentru ca Lucian sa fie campion

S-a putut observa, cu aceasta ocazie, numarul mare de oameni de care este nevoie pentru ca un boxer sa devina campion mondial. Nu au lipsit din peisaj antrenorul Stephan Larouche si Dhafir Smith, unul dintre boxerii cu care Lucian face reprize de sparring. Meniul s-a bazat in special pe paste, fripture de pui, salate si, din loc in loc, cate o halba cu bere.

Cariera lui Bute, subiect de film

Cei de la SkySports vor sa afle cat mai multe detalii despre Bute

Lucian Bute da piept pe 26 mai, la Nottingham, cu Carl Froch, “mandria Angliei”, astfel ca producatorii postului de televiziune Sky Sports, cel care va transmite in direct meciul in Regat, s-au gandit ca ar fi cazul ca iubitorii boxului sa se familiarizeze cu luptatorul roman. Sky Sports a deplasat o echipa in SUA pentru a discuta cu Lucian Bute, dar si cu Stephan Larouche, antrenorul acestuia. Englezii l-au urmarit timp de 48 de ore pe campionul roman, produsul final urmand a fi un documentar in care interviurile si imaginile din “West Palm Boxing Center” se vor suprapune cu cele din alte meciuri disputate de Lucian pana acum. Filmul va fi transmis in zilele dinaintea partidei. Desi a abordat cu multa diplomatie intrebarile englezilor, Bute a precizat ca o victorie prin knock-out obtinuta impotriva lui Froch, pe terenul acestuia, ar fi extraordinara. De asemenea, campionul roman a recunoscut ca se asteapta ca la Nottingham sa nu poata auzi indicatiile date de antrenorul sau, din cauza vacarmului din tribune, astfel ca cei doi cauta sa puna la punct un sistem de a comunica prin semne.

Ward isi pierde centura WBC

Ward este neinvins in cele 25 de meciuri sustinute la profesionisti

Atitudinea pasiva avuta de Andre Ward, dupa castigarea meciului cu britanicul Carl Froch din finala SuperSix, s-ar putea sa-l coste scump pe boxerul american. Oficialii WBC i-au acordat, in decembrie anul trecut, sase luni pentru a pune la punct detaliile unui meci cu Anthony Dirrell, challenger-ul obligatoriu, insa Ward a refuzat, precizand in dese randuri ca se gandeste mai mult la o vacanta sau la o urcare in categorie. Acum, Jose Sulaiman, presedintele World Boxing Council, se pregateste sa-l deposedeze pe Ward de centura WBC si sa o puna la bataie intr-un meci disputat intre Anthony Dirrell si muntenegreanul Nikola Sjekloca, care detine deja centura WBC International la categoria supermijlocie. In aceste conditii, Ward si-ar mai putea permite sa puna pe masa, la un eventual meci cu Bute, doar centurile WBA si The Ring.

author avatar
Cristi Ionita
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger