AcasăSPORTBute se bate cu favoritul lui Mayweather pentru centura WBC

Bute se bate cu favoritul lui Mayweather pentru centura WBC

Lucian Bute asteapta in garda tavalugul Badou Jack

Ce sansa pentru Lucian Bute: romanul urca din nou in ring, peste nici doua luni, si va boxa pentru centura mondiala WBC!

Lucian Bute asteapta in garda tavalugul Badou Jack

Pe 30 aprilie, Bute il va infrunta pe campionul american Badou Jack (20 de victorii, 12 KO si o singura infrangere), unul dintre cei mai spectaculosi pugilisti din lume. Evenimentul este produs de televiziunea Showtime, gigantul media cu care galateanul a avut contract de exclusivitate pana in 2012. „Este o onoare sa fac parte din nou din lista boxerilor ce vor evolua pe Showtime in urmatoarele 12 saptamani. Voi urca in ring pe 30 aprilie, pentru titlul WBC la supermijlocie, cu campionul mondial Badou Jack. Veti vedea un Lucian Bute in cea mai buna forma din cariera!”, a anuntat Lucian pe contul personal de Facebook.
Cei doi boxeri au mai fost in negocieri si in trecut, insa abia acum s-a putut ajunge la un acord. Badou Jack face parte din echipa celebrului Floyd Mayweather si este reprezentat de Al Haymon, acelasi impresar pe care il are si Bute.

Ii ia locul mexicanului Chavez

Sansa lui Bute a fost accidentarea suferita de Julio Cesar Chavez jr. Initial, impotriva americanului Badou Jack trebuia sa lupte Chavez, insa mexicanul s-a accidentat si a fost nevoit sa anuleze meciul. Presa canadiana scrie ca solutie Bute ar fi fost oferita de managerul Al Haymon, iar campionul american a acceptat pe loc sa-l infrunte pe Lucian, un boxer pe care il avea in vizor de mai multi ani.
„Este oficial! Imi voi apara titlul in fata lui Lucian Bute, pe 30 aprilie, in direct la Showtime”, a confirmat meciul si Badou Jack.

Planul Showtime: gala pentru unificarea centurilor la finalul anului!

Compania Showtime are planuri mari cu Badou Jack si/ sau Lucian Bute. Meciul din 30 aprilie va avea loc in cadrul unei supergale in care britanicul James DeGale isi va pune in joc titlul mondial IBF la categoria supermijlocie in fata mexicanului Rogelio Medina.
Invingatorii din cele doua meciuri (Badou Jack vs. Lucian Bute si James DeGale vs. Rogelio Medina) se vor infrunta la finalul anului intr-o lupta pentru unificarea centurilor WBC si IBF la supermijlocie!

L-a facut pe „Pretty Boy” sa exclame: „Wow!”

Din tata african si mama suedeza, Badou Jack s-a nascut la Stockholm, in 1983, si a inceput sa practice boxul la varsta de 18 ani. Ca amatori, are un record de 150 de victorii si 25 de infrangeri. A participat in 2008 la Olimpiada de la Beijing, unde a reprezentat tara tatalui sau, Gambia, al carei purtator de drapel a fost la ceremonia de deschidere.
In 2011 a devenit boxer profesionist, plecand in Statele Unite, unde a reusit sa-i impresioneze americani. De la New York si pana la Atlantic City si Las Vegas, a repurtat numai victorii, la o gala in care si-a facut KO adversarul facandu-l pe marele campion Floyd Mayweather (foto) sa exclame „Wow!”. La finalul meciului, a fost invitat sa boxeze pentru Mayweather Promotions, unde este coleg cu romanul Roland Gavril. Badou Jack a intrat in posesia titlului mondial WBC la categoria mijlocie pe 24 aprilie 2015, dupa victoria la puncte, in unanimitate, inregistrata in fata americanului Anthony Dirrell.

author avatar
National
265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger