AcasăSPORTBute, scouter Interbox in SUA

Bute, scouter Interbox in SUA

Lucian Bute a fost prezent, weekendul trecut, in SUA, unde a urmarit o gala de box in care au fost puse in joc trei centuri de campion mondial.

Pugilistul roman s-a deplasat la New York, in celebra Madison Square Garden, cu misiunea clara de a depista boxeri care sa semneze in viitorul apropiat cu clubul canadian Interbox.

Bute l-a remarcat pe Gennady Golovkin, campionul mondial de la categoria mijlocie, in versiunea WBA, care l-a facut knock-out pe americanul Gabriel Rosado, dar si pe Ronald Ellis, sportiv neinvins la categoria supermijlocie, care l-a invins la decizie pe Steven Tyner.

Totusi, Lucian a ramas impresionat de canadianul Mikael Zewski, sportiv care, cu 18 victorii obtinute la profesionisti, din care 14 prin knock-out, a si semnat un acord cu Interbox. Zewski l-a invins, saptamana trecuta, pe Brandon Hoskins, prin knock-out in repriza a patra.

Intrebat cu aceasta ocazie ce parere are despre meciul dintre Carl Froch si Mikkel Kessler, Bute a precizat ca pariaza pe victoria britanicului. „Kessler trebuie sa-l faca knock-out pe Froch, daca vrea sa obtina victoria la Nottingham, ceea ce este putin probabil. Iar la decizie, britanicul va avea, in mod sigur, avantajul terenului propriu” a anuntat Lucian.

Altfel spus, canadianul Adonis „Superman” Stevenson, desemnat challenger obligatoriu la centura de campion mondial in versiunea IBF detinuta de Carl Froch, a fost tras pe linie moarta de forul respectiv. Detinatorul centurii are posibilitatea sa evite un duel cu challengerul obligatoriu in cazul in care este implicat intr-un meci de unificare, iar urmatoarele doua intalniri ale campionului IBF vor fi pentru unificare, astfel ca Stevenson mai are asteptat aproximativ un an pentru a fi luat in calcul drept posibil adversar.

author avatar
Cristi Ionita
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger