AcasăSPORTBute s-a facut rau

Bute s-a facut rau

Bute si Gardiner isi cara zilnic sute de pumni

Intrat in linie dreapta cu pregatirea pentru meciul cu rusul Denis Grachev din 3 noiembrie, de la Montreal, pugilistul roman sustine ca se simte extrem de confortabil si ca pregateste fanilor cateva surprize demne de luat in seama.

Bute si Gardiner isi cara zilnic sute de pumni

Recuperat fizic si, mai ales, in plan psihologic dupa esecul suferit in fata lui Carl Froch, la Nottingham, pe 26 mai, Lucian Bute se pregateste intens sa revina in top. Primul pas va fi intalnirea cu Denis Grachev, prima disputata la semigrea de fostul campion mondial al clasei supermijlocii.

Rusul Gracev, adversarul lui Bute pe 3 noiembrie

Dupa circa o luna petrecuta in Florida, Bute a revenit la Montreal, acolo unde se antreneaza intens alaturi de sparring-partenerul sau, Andrew Gardiner, marea speranta a Canadei de la semigrea. In varsta de 24 de ani, Gardiner este neinvins in cele cinci partide sustinute la profesionisti, el castigand prin knock-out ultimele trei intalniri. Cei doi boxeri efectueaza zilnic in jur 36-40 de reprize de sparring, Bute intentionand sa se pregateasca astfel pentru un meci care se anunta extrem de greu, impotriva unui adversar ce se bazeaza pe forta loviturilor. De altfel, Lucian promite ca revenirea sa in ring, dupa o pauza de mai bine de cinci luni, va insemna si transformarea sa intr-un alt pugilist, mult mai agresiv si pregatit de bataie. Bute si Gardiner s-au imprietenit cu ocazia antrenamentele efectuate impreuna, romanul ajutandu-l constant pe canadian cu sfaturi utile pentru dezvoltarea carierei.

author avatar
Cristi Ionita
252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger