AcasăSPORTBute s-a decis: "Nu ma retrag. Vreau revansa cu Pascal!"

Bute s-a decis: „Nu ma retrag. Vreau revansa cu Pascal!”

Boxerul roman Lucian Bute, fostul campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, este pe un trend descendent, dupa ce a pierdut doua dintre ultimele trei meciuri, cele cu Carl Froch si Jean Pascal.

Desi multi „specialisti” ii cantau prohodul, Bute sustine ca nu se pune problema unei retrageri din box si este gata sa faca totul pentru a reveni in varf.

Lucian spune ca nu are probleme de ordin fizic, dar recunoaste ca exista anumite probleme de ordin psihologic, capatate mai ales dupa esecul suferit in fata lui Froch, la Nottingham, in 2012, cand Bute a pierdut titlul de campion mondial.

„Imi pare rau ca am dezamagit in meciul cu Pascal. Nu am avut probleme fizice, am fost foarte bine pregatit, dar exista o problema psihologica, un blocaj. Ceva se intampla cand ma aflu in ring, fata in fata cu adversarul. Cu Pascal parca nu am fost eu. Nu am reusit sa dau drumul la brate. Nu am luat in calcul nicio secunda sa ma retrag din box. Toti marii campioni au suferit infrangeri, dar m-am ridicat si voi continua. Revansa cu Pascal este stipulata in contract, dar nu cred ca va avea loc in urmatoarele luni. Trebuie sa demonstrez ca merit revansa. Poate o sa mai fac un meci sau doua inainte si pe viitor o sa cer si revansa” este anuntul razboinic facut de Lucian Bute.

Romanul a comentat si pe seama unei eventuale schimbari de antrenor sau de manager, in ultima perioada existand zvonuri ca Bute va trece de la Jean Bedard la Yvon Michel. „Inca nu am decis daca voi schimba antrenorul sau managerul. Voi decide in viitor ce voi face. Cert este ca am devenit campion mondial cu acesti oameni, cu actualul staff” a fost precizarea facuta de Bute.

author avatar
Cristi Ionita
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger