AcasăSPORTBute, personaj de serial

Bute, personaj de serial

Lucian este gata sa-si faca debutul la categoria semigrea

Numerosii fani pe care Lucian Bute ii are in Canada asteapta cu nerabdare revenirea in ring a romanului. TVA Sports va prezenta o mini-serie cu fostul campion mondial in prim-plan, prefatand astfel duelul cu rusul Denis Grachev din 3 noiembrie, de la Montreal.

Lucian este gata sa-si faca debutul la categoria semigrea

Infrangerea brutala suferita in fata lui Carl Froch, pe 26 mai, si faptul ca a pierdut centura de campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, l-au afectat enorm de mult pe Lucian Bute. Totusi, pugilistul din Pechea a trecut peste socul primei infrangeri la profesionisti si e gata sa urce din nou in ring.

Bute vrea sa redevina campion mondial

Profitand ca mai are de facut doar cateva antrenamente specifice pentru intrarea in categorie, Bute a acceptat invitatia specialistului Rejean Tremblay, de la TVA Sports, de a participa la emisiunea pe care acesta o inaugureaza chiar in aceasta seara. Lucian va vorbi despre viata sa si despre parcursul carierei sale de boxer. Totusi, romanul nu-si va divulga toate secretele, mai ales ca emisiunea va fi precedata de „Lucian Bute – emotiile revenirii”, o mini-serie alcatuita din cinci episoade care au in prim plan actiunile efectuate de roman pentru a se recupera fizic si, mai ales, moral, dupa infrangerea suferita la Nottingham. Incepand de astazi si pana sambata seara, la ora meciului cu Grachev, TVA Sports va difuza cate un episod de o ora din serialul ce il are in prim plan pe pugilistul roman. De altfel, postul de televiziune amintit va transmite in Canada meciul de pe 3 noiembrie, de la Montreal.

Doroftei: Lucian va redeveni campion mondial”

Bute si Doroftei, doi dintre cei mai mari pugilisti ai Romaniei

In saptamana meciului cu Denis Gracev, Lucian Bute are parte de sustinere de unde se astepta mai putin. Leonard Doroftei afirma ca-i va tine pumnii pe 3 noiembrie si se declara convins ca pugilistul galatean isi va recupera, pana-n final, centura cu diamante. „Sper ca Lucian s-a trezit si a inteles ce inseamna boxul adevarat; sunt sigur ca va reusi sa redevina campion mondial, poate sa o faca! Este tanar, ambitios, va izbandi, iar eu ii doresc tot norocul din lume”, a declarat „Mosul”, si el fost campion mondial la box profesionist.

author avatar
Cristi Ionita
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger