AcasăSPORTBute, mini-concediu in Bahamas

Bute, mini-concediu in Bahamas

Lucian l-a provocat pe Stephan Larouche la o partida de pescuit

Dupa aproape doua saptamani de pregatiri intense in Florida, boxerul roman Lucian Bute si-a petrecut week-end-ul in Freeport, Bahamas, alaturi de staff-ul sau.

Lucian l-a provocat pe Stephan Larouche la o partida de pescuit

Stephan Larouche, antrenorul lui Lucian Bute, a decis ca e momentul ca pugilistul roman sa schimbe aerul din Statele Unite si a organizat un mini-concediu de doua zile pentru echipa Interbox in insoritul Bahamas.

Bute adora sa alerge pe malul Oceanului Atlantic

Cu gandul la meciul cu Carl Froch, din 26 mai, de la Nottingham, campionul mondial IBF la super-mijlocie a avut programate cateva etape de alergare pe plaja, pentru a nu-si iesi din forma, dar si cateva partide de pescuit. Tehnicianul lui Interbox a precizat ca este obligatoriu ca un boxer de nivelul lui Bute sa schimbe constant ambianta si programul, pentru ca altfel starea pugilistului risca sa fie afectata de rutina. Orasul Freeport are 27.000 de locuitori si este situat la numai 105 kilometri de West Palm Beach, Florida, unde se afla cartierul general al lui Bute in aceasta perioada. Desi sunt la mare distanta de casa, Bute si Larouche au tinut sa-i felicite pe fotbalistii de la Montreal Impact, care weekendul trecut au obtinut prima victorie a lor in istoria MLS (Major League Soccer), 2-1 cu FC Toronto. Altfel, Dan Rafael, unul dintre specialistii EPIX, postul de televiziune care va transmite meciul de la Nottingham in State, a anuntat ca pariaza si el pe victoria clara a romanului.

Cote va boxa si el la Nottingham

Bute si Cote petrec mult timp impreuna la actiunile Interbox

Eddie Hearn, promotorul lui Carl Froch, a anuntat numele altor cinci sportivi care vor avea meciuri programate in gala de la Nottingham. Deocamdata niciun roman nu a aparut pe interval. Canadianul Pierre Olivier Cote (18 victorii din 18 meciuri), colegul lui Bute de la Interbox, va sustine un meci la categoria super-usoara (63,5 kilograme). Patru coechipieri de-ai lui Froch, de la Matchroom Boxing, vor fi si ei implicati in diferite meciuri: Ryan Aston (6 victorii din 6, categoria mijlocie), Leigh Wood (3 victorii din 3, categoria pana), Terry Maughan (6 victorii si 3 infrangeri, categoria semi-mijlocie) si Adnan Amar (25 de victorii si doua infrangeri, categoria mijlocie mica).

author avatar
Cristi Ionita
454 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger