AcasăSPORTBute isi cara pumni cu un super-campion de MMA

Bute isi cara pumni cu un super-campion de MMA

Steward miza pe revenirea lui Bute

Intrat in linie dreapta cu pregatirea pentru meciul cu rusul Denis Grachev din 3 noiembrie, Lucian Bute a avut posibilitatea de a efectua, in weekend, doua antrenamente in compania lui Georges St. Pierre, un celebru luptator de arte martiale mixte.

Georges St. Pierre este un mare fan al romanului

Cei doi sportivi sunt buni prieteni, Georges St. Pierre declarandu-se un mare fan Lucian Bute, desi canadianul este, la randul sau, un nume de legenda in sporturile de contact.

Steward miza pe revenirea lui Bute

Nascut si crescut in Quebec, St. Pierre are un palmares impresionant in MMA, 22 de victorii si numai doua infrangeri, el fiind, de altfel, detinatorul centurii de campion UFC la categoria welter.

 

Daca Lucian Bute a profitat de sedintele de pregatire cu St. Pierre pentru a se obisnui cu loviturile dure marca Denis Grachev, canadianul a recunoscut ca a profitat si el la maxim de antrenamentele cu pugilistul roman pentru a se pregati pentru meciul cu americanul Carlos Condit din 17 noiembrie, de la Montreal. Altfel, Lucian a anuntat ca, incepand de astazi, va efectua numai antrenamente fizice specifice care sa-l ajute sa intre in categorie pentru meciul cu Grachev de sambata noaptea. De altfel, exista posibilitatea ca intalnirea cu pugilistul rus sa fie prefatata de un moment de reculegere in memoria legendarului antrenor american Emanuel Steward, un mare fan Bute, care a incetat din viata joia trecuta, la Chicago, din cauza unui cancer la colon.

nGeorges St. Pierre este un mare fan al romanului

author avatar
Cristi Ionita
539 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger