AcasăRecomandariBute da cu pumnul in „Balul Presedintilor”

Bute da cu pumnul in „Balul Presedintilor”

Intr-un moment in care multa lume il impingea spre pensionare, Lucian Bute riposteaza cu o lupta cum n-a mai avut niciodata. Visul oricarui pugilist, sa boxeze in America, i se va implini romanului pe 30 aprilie.

In mai putin de doua luni, Lucian va urca in ringul de la DC Armory, celebra sala in care presedintii Americii isi sarbatoresc victoriile din alegeri. Iar cand celelalte ingrediente ale evenimentului din 30 aprilie sunt Showtime si Mayweather Promotions, atunci gala are succesul garantat.

Din depozit de arme, salon si arena sportiva

Construit in 1941, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, DC Armory a fost initial, asa cum ii spune si numele, un depozit de arme al Garzii Nationale din statul Columbia, dar si loc de antrenament pentru voluntarii care se inscriau in US Army.
Din 1948, DC Armory s-a transformat intr-un salon de evenimente, iar Harry S. Truman a fost primul presedinte care a tinut aici traditionalul bal al invingatorului din alegeri. De la el incoace si pana la Barrack Obama, niciun presedinte american n-a ocolit DC Armory cand a venit vorba de mult asteptatul bal al presedintilor.

Mayweather Promotions organizeaza gala

Dintre toti pugilistii impresariati de firma lui Floyd Mayweather, Badou Jack este singurul detinator al unei centuri cu diamante. Fiind campionul mondial (titlul mondial la supermijlocie), Badou Jack va boxa acasa impotriva lui Lucian Bute, iar de organizarea galei se ocupa Mayweather Promotions.
Firma lui „Money M” si gigantul media Showtime planuiesc sa dea lovitura in 2016 la supermijlocie. In gala din 30 aprilie vor fi puse in joc doua centuri (WBC si IBF) la aceasta categorie, celalalt duel fiind James DeGale vs. Rogelio Medina. Pentru la toamna, Mayweather Promotions si Showtime vor unificarea centurilor cu o lupta intre invingatorii celor doua meciuri.
„Fostul campion Lucian Bute, care ne-a aratat un box de calitate in meciul cu DeGale, intra in ring in locul mexicanului Chavez jr., accidentat. Romanul promite sa faca un meci mare impotriva lui Badou Jack”, este reclama care deja ruleaza pe canalul Showtime.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
534 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger