AcasăSPORTBute anunta ca revine in ring, de la anul!

Bute anunta ca revine in ring, de la anul!

Incantat – in mod firesc – de vestea primita din partea oficialilor americani, cum ca a scapat de acuzatia de dopaj, boxerul s-a grabit sa le impartaseasca sustinatorilor sai faptul ca poate reveni in joc si ca e mai decis ca pricand sa-si reia cariera, de la inceputul anului viitor.

„Comisia de box din Washington DC a inchis dosarul in care am fost acuzat de doping. Voi boxa din nou in 2017!”, si-a anuntat Lucian fanii, vineri, prin intermediul retelei de socializare Facebook.

Oficialii de dincolo de Ocean au admis lamuririle oferite de staff-ul galateanului stabilit in Canada. Din cate a explicat romanul, de aceasta data via Instagram, s-a ajuns la concluzia ca a fost vorba de neglijenta, in cazul unui supliment contaminat cu ostarina (substanta depistata in organismul sportivului), produsul in cauza fiindu-i prescris de preparatorul fizic.

Va reamintim faptul ca suspiciunile in dreptul numelui campionului roman au aparut pe fondul meciului cu Badou Jack, din luna aprilie a acestui an. Dupa infruntarea incheiata la egalitate, s-a anuntat ca sportivul roman in varsta de 36 de ani ar fi fost depistat pozitiv cu ostarina. In tot acest timp, Bute si-a sustinut mereu nevinovatia.

sursa foto: Facebook

289 afisari

1 COMENTARIU

  1. Inca mai eziti?
    Obtine si tu acum succesul!Aici este provocarea anului!Te asteptam in echipa noastra!
    Construieste-ti viitorul!Viitorul depinde numai de tine!Viitorul depinde numai de tine!
    De ce sa nu incepi acum?
    Te vei convinge foarte usor!
    Poti si tu sa fii un om de succes!Poti si tu sa castigi bani!
    Ai un potential nelimitat!Suntem deja un fenomen!Nu vei mai gasi nimic asemanator!
    Indeplineste-ti visul!
    DETALII PE EMAIL:ionene1111@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger