AcasăSPORTBute, antrenamente cu injuraturi englezesti!

Bute, antrenamente cu injuraturi englezesti!

Campionul roman trebuie sa fie intr-o forma cat mai buna pe 26 mai

Boxerul Lucian Bute, campionul mondial in versiunea IBF la categoria super-mijlocie, crede cu tarie faptul ca, meciul din 26 mai, disputat impotriva britanicului Carl Froch, va fi cel mai important din cariera sa.

Campionul roman trebuie sa fie intr-o forma cat mai buna pe 26 mai

Aflat de aproape doua luni in cantonament in SUA, Lucian a inceput de curand sedintele de sparring-partner care se disputa in conditii speciale. Constient de faptul ca il asteapta un adevarat infern la confruntarea de la Nottingham, Bute foloseste la antrenamente inregistrari audio cu fanii englezi pentru a se obisnui cu atmosfera si injuraturile de rigoare.

Bute se pregateste intens alaturi de antrenorul Stephane Larouche

Bute face zilnic cate sase reprize de sparring cu bunul sau prieten, jamaicanul Glen Johnson, care ii ofera informatii ideale pentru marele meci cu Froch.

Bute si Glen Johnson se antreneaza impreuna de aproape trei ani

Johnson si Froch s-au intalnit in iunie anul trecut, la New Jersey, in semifinalele SuperSix, iar britanicul s-a impus cu o decizie majoritara, unul dintre cei trei arbitrii vazand meciul incheiat la egalitate. Dupa numai cinci luni, in noiembrie anul trecut, Johnson a pierdut si meciul cu Bute de la Quebec. Jamaicanul i-a “testat”, astfel, pe ambii pugilisti si pariaza pe o victorie clara a romanului, Johnson spunand ca “Lucian nu are cum sa piarda la Nottingham. Doar o decizie stramba a arbitrilor poate inclina balanta in favoarea lui Froch”. Bute le pregateste cateva surprize fanilor sai, in perioada urmatoare, mai ales in conditiile in care astazi si maine are programate antrenamente deschise publicului.

Froch: “Sunt batran, nu terminat”

Intr-un interviu acordat presei engleze, Carl Froch, adversarul lui Bute de la Nottingham, a precizat ca nu-si face griji in privinta diferentei de varsta dintre cei doi pugilisti. Desi este cu aproape trei ani mai batran decat Lucian, Froch spune ca nu este nici pe departe terminat. “Intr-adevar, sunt mai batran decat Bute, dar e absurd sa spui ca sunt un boxer terminat. Ma simt in forma maxima si veti vedea pe 26 mai una dintre cele mai bune prestatii din cariera mea” a spus Froch.

author avatar
Cristi Ionita
682 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger