AcasăRecomandariBute afla in septembrie cu cine se bate!

Bute afla in septembrie cu cine se bate!

Fost campion IBF la categoria supermijlocie, Lucian Bute este tot mai aproape de o revenire in ring, conform unui anunt facut de Jean Bedard, presedintele clubului Interbox.

Lucian Bute este nerabdator sa boxeze din nou

Bedard a declarat in presa canadiana ca romanul va sustine cu siguranta un meci pana la sfarsitul acestui an. Deocamdata, numele adversarului nu este cunoscut, dar „un anunt legat de acest subiect va avea loc la inceputul lunii septembrie, asta si fiindca obiectivul nostru este ca Lucian sa urce din nou in ring pana in decembrie”. „De la infrangerea in fata lui Jean Pascal, am fost foarte implicat in recuperarea sa si pot spune ca Lucian face lucruri bune. Nu avem un adversar in vizor, dar va pot garanta ca meciul va exista si Lucian va castiga, chiar daca in box nu se stie niciodata. Vom vedea ce urmeaza, meci dupa meci”, a precizat Bedard. In opinia presedintelui Interbox, numele lui Lucian Bute „vinde in continuare, romanul fiind inca extrem de popular in Quebec”.
Dupa ce a pierdut centura cu diamante in fata englezului Carl Froch (2012, la Nottingham), Lucian Bute a suferit a doua infrangere din cariera in luna ianuarie, in meciul disputat la Montreal impotriva haitianului Jean Pascal. Dupa aceasta lupta, Bute s-a despartit de antrenorul Stephan Larouche, iar recent el s-a pregatit alaturi de renumitul Freddie Roach, la sala acestuia din Hollywood (California). „Nu doar ca imi doresc sa redevin campion mondial…,  dar am sa «transpir» din greu pentru a reusi…”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger