AcasăSPORTBute a rupt contractul cu Showtime. Semneaza cu HBO?

Bute a rupt contractul cu Showtime. Semneaza cu HBO?

Bute nu se va mai vedea pe Showtime TV

Lucian Bute ar fi trebuit sa mai lupte intr-un meci transmis in direct, in SUA, de celebrul post de televiziune Showtime, dar cele doua parti au decis sa rupa acordul incheiat la inceputul lui 2010.

Bute nu se va mai vedea pe Showtime TV

Decizia a fost confirmata chiar de catre Jean Bedard, presedintele lui Interbox. Omul de afaceri canadian a precizat ca americanii de la Showtime ar fi vrut sa-l vada pe Lucian Bute infruntandu-se cu Andre Ward, dar campionul WBA si WBC de la categoria supermijlocie refuza un duel cu pugilistul roman. Si cum Showtime are un nou board de conducere, care a decis ca prioritatile postului de televiziune sunt altele, americanii au acceptat sa renunte la colaborarea cu Lucian Bute.

Bedard sustine ca acordul a fost terminat de comun acord, fara ca vreuna dintre parti sa plateasca daune, si ca pugilistul din Pechea nu duce lipsa de oferte, existand sanse mari ca Bute sa semneze un nou contract cu HBO, post de televiziune cu care a mai colaborat si care a transmis, printre altele, meciul cu Edison Miranda, dar si dubla cu Librado Andrade. „Intr-adevar negociem cu cei de la HBO, insa este prea devreme sa dam un verdict. O victorie a lui Bute cu Grachev pe 3 noiembrie, la Montreal, ne-ar ajuta enorm. Am putea obtine o bursa semnificativ mai mare, iar Lucian ar redeveni o atractie pentru piata americana” a declarat presedintele Interbox. Lucian se pregateste in aceste zile intens, la Montreal, pentru debutul sau la categoria semigrea. El il va intalni pe rusul Denis Grachev pe 3 noiembrie, in „Bell Center”, intr-un meci care se va disputa cu „casa inchisa”.

author avatar
Cristi Ionita
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger