Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Recomandari » Bute a efectuat primul cantar. Pascal, mai greu cu 700 de grame

Bute a efectuat primul cantar. Pascal, mai greu cu 700 de grame

Autor:

Lucian Bute si Jean Pascal s-au intalnit fata in fata la „cantarul de 7 zile”, prima confruntare cu greutatea in cazul celor doi pugilisti care se vor lupta pe 18 ianuarie la Montreal, in „Centre Bell”.

 

BUTE Bute a efectuat primul cantar. Pascal, mai greu cu 700 de grame

Lucian Bute este in forma pentru lupta cu Jean Pascal

pascal 350x233 Bute a efectuat primul cantar. Pascal, mai greu cu 700 de grame

Jean Pascal

Cea mai asteptata gala de box din istoria Canadei, eticheta pusa de presa sportiva de peste Ocean, are drept principal eveniment lupta dintre Lucian Bute si Jean Pascal. Meciul se tine in limitele a 79,4 kg (categoria semigrea). Sambata, la „cantarul de 7 zile”, fostul campion IBF a avut 81,8 kilograme, in timp ce haitianul a sarit la 82,5 kg! Cele 700 de grame in minus ii confer un avantaj deloc de neglijat romanului, in conditiile in care grija cantarului nu-l va apasa la fel ca pe Jean Pascal. Bute trebuie sa mai dea jos 2,5 kilograme pana la finalul saptamanii, un obiectiv realizabil fara prea mult efort.

Cantarul oficial este programat vineri, iar duminica dimineata (in jurul orelor 6), pe 19 ianuarie, Lucian va urca in ring pentru o spectaculoasa revenire in prim planul boxului profesionist.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!