AcasăSPORTBute a dat drobul pe miscarile de streching

Bute a dat drobul pe miscarile de streching

Bute se pregateste pentru cel mai important meci al carierei

“Obligat” sa faca pentru al treilea an la rand Sarbatorile Pascale la Miami, in Statele Unite, Lucian Bute a beneficiat de un program mai lejer din partea staff-ului sau, dar nu s-a atins de bucatele traditionale.

Bute se pregateste pentru cel mai important meci al carierei

Dupa un scurt antrenament efectuat sambata dimineata, Bute a primit o “permisie” de 48 de ore din partea antrenorului sau, Stephan Larouche, perioada in care boxerul roman a simtit ca este rost de sarbatoare. In Noaptea Invierii, Lucian a luat lumina de la o biserica romaneasca din Miami, iar duminica la pranz a petrecut cateva ore alaturi de mai multi romani din zona.

Nici in prima zi de Paste, Lucian nu a uitat de pregatirea fizica. Dupa ce a driblat cu abilitate bucatele traditionale ce ii puteau pune in pericol incadrarea in categorie, Lucian a trecut pe la sala, pentru o sesiune de streching, iar apoi si-a petrecut dupa-amiaza pe plaja. De ieri, Lucian si-a reluat pregatirea in vederea meciului cu Carl Froch din 26 mai, de la Nottingham, partida in care romanul isi pune pentru a 10-a oara in joc centura de campion mondial IBF la categoria super-mijlocie. In legatura cu aceasta partida, pugilistul nostru spune ca este increzator ca totul se va termina cu bine pentru el si pariaza pe viteza si tehnica sa, capitole la care este net superior viitorului adversar. Bute mai are de stat trei saptamani in SUA, el urmand sa se intoarca la Montreal in jur de 5 mai.

Froch: “Dupa ce-l bat pe Bute, il vreau pe Dirrell”

Froch viseaza sa devina, pentru a treia oara, campion mondial

Aflat in plina perioada de pregatire la Nottingham, orasul sau natal, Carl Froch, adversarul lui Bute din 26 mai, nu concepe sa piarda meciul cu pugilistul. Finalistul SuperSix considera ca va castiga meciul de pe teren propriu inainte de limita si nu exclude posibilitatea ca succesul sau sa-l afecteze atat de tare pe roman incat Lucian sa nu mai fie disponibil pentru eventuala revansa din Canada. Froch sustine ca, dupa ce-l va pune la respect pe actualul campion IBF, vrea neaparat un meci cu americanul Andre Dirrell, pe care l-a invins la Nottingham, in octombrie 2009, dupa o decizie discutabila. “Dupa ce-l bat pe Bute, trebuie neaparat sa am un meci cu Andre Dirrell. Victoria mea din 2009 a ridicat anumite semne de intrebare, insa raspunsul meu va fi o victorie obtinuta impotriva americanului chiar la el acasa” a afirmat Froch.

author avatar
Cristi Ionita
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger