AcasăSPORTBute a alergat la Cursa Campionilor

Bute a alergat la Cursa Campionilor

Boxerul roman Lucian Bute, fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie, a alergat la Cursa Campionilor, intrecere organizata de WBC (World Boxing Council), la Ciudad de Mexico, in memoria fostului presedinte Jose Sulaiman.

Impreuna cu Bute a luat startul la cros si Julio Cesar Chavez, legendarul pugilist mexican (de 6 ori campion mondial la trei categorii diferite!). Totodata, de la start n-a lipsit nici Mauricio Sulaiman, actualul sef al WBC si fiul defunctului Jose Sulaiman. „Astazi am alergat 6 kilometri in a doua editie a cursei dedicata marelui om de box Jose Sulaiman, fostul presedinte al WBC, decedat anul trecut. A fost o onoare sa particip alaturi de peste 4.000 de alergatori la acest eveniment”, a scris Bute pe contul sau de Facebook, mesaj insotit de doua fotografii alaturi de Chavez si Sulaiman jr.

La Cursa Campionilor, Lucian Bute s-a fotografiat cu Julio Cesar Chavez (foto jos) si Mauricio Sulaiman

In ultima vreme, s-a observat o tot mai mare apropiere din partea lui Lucian Bute de conducerea WBC, un pas important in acest sens fiind si parteneriatul incheiat cu Al Haymon, influentul promotor din boxul american.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger