AcasăSPORT"Bursucul", la o ratare de locul 1!

„Bursucul”, la o ratare de locul 1!

Tuturor celor de pe banca tehnica a echipei Kuban nu le-a venit sa creada ca Davydov a ratat o ocazie monumentala in ultimul minut de joc.

Echipa antrenata de Dan Petrescu putea castiga meciul de la Moscova, dar Davydov s-a pierdut cu firea si a irosit sansa unui 2-1 in ultimul minut de joc.

Tuturor celor de pe banca tehnica a echipei Kuban nu le-a venit sa creada ca Davydov a ratat o ocazie monumentala in ultimul minut de joc.

La Moscova, pe „Arena Khimki”, nou-promovata Kuban Krasnodar a remizat, duminica seara, scor 1-1, cu TSKA, marea favorita la titlu in Rusia. Echipa antrenata de Petrescu putea chiar castiga partida daca Davydov (marcatorul golului de 1-1) nu rata o ocazie monumentala in ultimul minut de joc. Eventuala sa reusita ar fi propulsat Kuban pe primul loc. La oaspeti, Dacian Varga a fost integralist, in timp ce ex-timisoreanul Gigel Bucur a intrat pe teren in minutul 72. Campionatul Rusiei este abia la inceput (s-au disputat doar 11 etape), dar sezonul poate fi considerat deja unul dintre cele mai echilibrate din istorie.

Kuban Krasnodar trebuie sa evite retrogradarea in primul sezon din Liga 1 rusa.

Liderul TSKA are 19 puncte (si un meci mai putin disputat), acelasi numar cu echipa de pe locul 4, Anji Makhachkala (intre ele s-au interpus Zenit si Dinamo Moscova). Kuban Krasnodar a acumulat 18 puncte, dar coboara pe pozitia a 6-a, dupa Lokomotiv Moscova, insa inaintea fostei duble campioane Rubin Kazan (locul 7, cu 17 puncte).

 

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger