AcasăSPORTBurleanu, victorie anti – Dragnea

Burleanu, victorie anti – Dragnea

Hulit, hulit, dar pana la urma votat

Ieri, in cadrul Adunarii Generale a FRF, din cei patru candidati la presedintia federatiei , invingator a iesit Razvan Burleanu, cu 168 de voturi din 254. Principalul sau contracandidat, Ionut Lupescu, a luat numai 78 de voturi. O victorie relaxata a lui Burleanu.

Hulit hulit dar pana la urma votat

Rezultatul este unul destul de neasteptat tinand cont  de faptul ca in favoarea lui Lupescu s-au pronuntat nu numai majoritatea sportivilor din “generatia de aur” sau nume grele din fotbalul romanesc precum Mircea Lucescu sau Cristi Chivu, ci chiar personalitati ale politicii autohtone. Astfel, chiar Liviu Dragnea a declarat ca il sustine fara echivoc pe Ionut Lupescu. Ceea ce, iata i-a daunat. Apropo de Lupescu, acesta nu a avut nici un reprezentant in Comisia de Validare, lucru ce sigur va isca puternice discutii ulterior.  Toti cei patru candidati au avut cate 10 minute sa isi prezinte programul. Burleanu a depasit timpul cu opt minute si jumatate, iar Lupescu cu circa un minut si jumatate.

Chivu si Lucescu au venit sa il sprijine pe prietenul lor Ionut Lupescu Din pacate degeaba

Burleanu a pus accentul in prezentarea sa pe faptul ca reprezinta o echipa unita, forta reala a fotbalului romanesc, si ca proiectele incepute trebuie continuate. El a vorbit si despre planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului, mentionand juniorii, fotbalul feminin si futsalul. Unul dintre votanti a declarat: “Eu cred ca va iesi Burleanu din primul tur. Am auzit ca Lupescu vrea sa aduca inapoi gasca veche”. Caz nemaiintalnit la alegerile unei federatii sportive din Romania. Pentru prima data in istoria unui for tricolor, reprezentanti ai unor structuri superioare, internationale, au venit sa asiste la functionarea corecta a sistemului de votare. Bjorn Vassallo, oficial FIFA, s-a instalat la doar un metru distanta de urna de vot. Vassallo e fost secretar general al Federatiei de Fotbal din Malta.

author avatar
Catalin Dumitrescu
484 afisari

4 COMENTARII

  1. Romania, tara vanzatorilor de orice, mai ales de constiinte…Pai, nu va plangeati, voi, votantilor, de cat e asta de securist?! Sau, a facut „racolari” si avantajele de colaboratori sunt de nerefuzat?! Ne mai jucam patru ani de-a fotbalul, dupa care, hotaram ca e cazul sa desfiintam si federatia asta, ca nu se „justifica”…

  2. Sa fim seriosi fara sprijin Psd era Ionut. Pai antipaticul a fost pus pe vremea lui Ponta care a servit pe Coldea de la Cluji omu lu Maior de la Cluji nasicu lu Ponta cu tata socru Sarbu pretin cu Dancu de la Cluji amic cu Rus de la Cluji camarad cu primarul Boc de la Cluji ce a distrus o tara premierul chiorului, ce avea drept consilier pe nesuferitul arogant, nu oare el a înțeles gresit sintagma micului comunist Sergiu cu „Un fleac, m-au ciuruit”si asa i-a transmis securistului? Omul Clujilor a fost felicitat primu de cine de echipa Clujilor. Deci avem omul Clujilor, Ponta patentat de Dracnea. Deci statul paralel a reinviat dupa Pasti, fotbalul e mort de mult. M-am rugat pt generatia de aur sa nu fie omorata ca Condrea sau sa sufere de inima vrea ca Prodan DSO DSI, or sa nu faca parnaie ca baciu. Rugile au fost auzite. Nici Fifa nici Uefa nici Fbi nu poate starpi acest grup mafiot asemanator Camora, mafiei ruse sau israeliene or Iakuza nipona. Ce e de facut dupa toxicul parț?

  3. Pai e usor daca Ionut se intoarce la Uefa sa ceara un control o inspectie federala, acolo pe debite se vede ca banii federatiei intra in politic privat interese ce nu servesc fotbalul 90%. La fel e de dorit schimbarea serviciilor Cluji si racordarea lor la apararea natiei. La fel daca raritatea tv nu minte in legatura cu Dna ca suspecteaza spagi pe vot am avea in parnaie pe artizanul furtului alegerilor prezidențiale cat si la FRF iar la federatie ar veni Ionut cu idei si sume de bani Uefa. Insa la DNA e Kiovesi femeia Clujilor. Iar antimafia noi Romania nu avem. Atunci generatia de aur trebuie sa iasa cu adevarat la lupta nu sa cunoasca ferpleiu ala e bun in sport, furtul nu e sport. Adica cand au venit pe jos au fost arestați, acum au venit cu Ferrari pe un camp minat plin de tancuri. Nu trimiteti tancu direct peste iei sa, i ia direct drracul din persoana. Sau tradus voi ati intrat pe un teren cu 2 mingii inclinat spre voi cu arbitru cumparat si poarta lor mica de 1 m tribune goale 12 jucatori crampoane ascutite metal ruginit… Desteptarea! aveti cu ce. Am suferit miros greu part securist, acum intelegeti ce inseamna securitatea.

  4. Fotbalul ala de miniperformanta stătea în nenea Gigi si 2 televiziuni. Ar fi bine dupa plecarea lui nenea Gigi, televiziunile sa bage bani uite in fotbalul de plaja ca ala cum drracu nu are club?
    Da face antipaticu club de plaje club de tenis cu picioru club de miuta club de tenis cu caou club de prinde mingea daca poti club de jonglerii cu picioru club de jonglerii artistice club de fotbal mix club de tenis mixt iata 10 voturi la care arogantul fiu de securist antipatic deja lucra pt 20 22.fas!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger