AcasăSPORTBurleanu si-a tras DNA virtual

Burleanu si-a tras DNA virtual

Burleanu se viseaza un mic procuror infiltrat in fotbal

Departamentul de Integritate al FRF a lansat, joi, o platforma online (www.fotbalcurat.frf.ro), prin care jucatorii, antrenorii si arbitrii din primele trei ligi vor putea semnala cazuri de coruptie din fotbal.

Burleanu se viseaza un mic procuror infiltrat in fotbal

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat ca doar Federatia Finlandeza de Fotbal mai are o asemenea platforma, iar in curand si forul belgian va crea un site asemanator. „Este un proiect inovator si esential pentru sanatatea fotbalului romanesc. Este prima platforma de raportare a cazurilor de coruptie din Romania. Jucatorii, arbitrii si antrenorii pot raporta, chiar si sub protectia anonimatului, diferitele abuzuri. Dupa ce un caz va fi raportat, colegii mei de la Departamentul de Integritate au obligatia de a lua la cunostinta si a de a raspunde. Un proiect asemanator se va implementa in Belgia si mai exista unul in Finlanda. Prin acest proiect lucram cu toate institutiile abilitate”, a spus Burleanu.
Conform „specialistilor” de la Departamentul de Integritate, obiectivul acestui proiect este ca pana la finalul anului 2015 sa existe macar o sesizare depusa pe www.fotbalcurat.frf.ro. Peste 20.000 de persoane implicate in fotbal, de la jucatori si antrenori pana la presedinti de cluburi si patron, vor primi un cod de acces pentru a se putea conecta la DNA-ul virtual infiintat de FRF.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger