Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Burleanu face angajari pe bestjobs.ro!

Burleanu face angajari pe bestjobs.ro!

Autor:

Cine s-a gandit ca fotbalul este pentru …fotbalisti, sa mearga la FRF pentru un upgrade urgent. Lasand gluma deoparte, presedintele FRF continua sa-si faca PR pe invers si asta cand mai sunt vreo zece zile pana la alegerile generale. Dupa ce a pierdut voturi importante in urma interviului total nepotrivit si deloc binevenit dat de tatal sau, Gheorghe Burleanu, o fosta glorie a maidanelor bacauane, Razvan Burleanu dovedeste consecventa si merge pe acelasi drum gresit. Are nevoie de un Junior Brand Manager la Federatie, iar pentru postul asta a dat anunt de recrutare pe site-urile de specialitate.

 

885839 822096 alx6155 razvan burleanu telefon rade ride 720x468 Burleanu face angajari pe bestjobs.ro!De ce sa angajeze un fost mare international, cand poate da de munca unui tanar somer absolvent de SNSPA?! Ar fi fost prea mare riscul unei noi umilinte precum cea traita la meciul cu Muntenegru, cand presa straina si mai ales oficialii Federatiei cautau compania lui Miodrag Belodedici, in timp ce Razvan Burleanu era ignorat complet. A fost un dineu oficial de cosmar pentru seful FRF, care a stat stingher intr-un colt privind spre desfasurarea de forte din jurul unui fotbalist ce castigase doua Cupe ale Campionilor Europeni.

anunt frf 720x485 Burleanu face angajari pe bestjobs.ro!Surprinde, totusi, graba cu care Burleanu II cauta sa-si mareasca echipa de la FRF cu toate ca nu stie daca va mai apuca un nou mandat in fruntea banoasei institutii.

Printre altele, candidatul ideal trebuie sa aiba o experienta de mininum doi ani si sa mai fi fost implicat si in alte campanii. Nicio referire la fotbal, la sportul rege, la placerea de a lucra in acest fenomen. In schimb, Burleanu ii cere viitorului aspirant la un salariu de aproape 2000 de euro sa fie dispus sa calatoresca alaturi de echipa FRF si abia dupa indeplinirea acestor conditii „poti face parte dintr-o echipa activa, simpatica si cu simtul umorului”. Se vede treaba ca mai e doar un pas pana la transformarea Federatiei Romane de Fotbal in agentie de voiaj.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!