AcasăSPORTBurleanu, Badescu si Visan stiu. Federalii au halit deja prima de 8...

Burleanu, Badescu si Visan stiu. Federalii au halit deja prima de 8 milioane de euro

Predictibilitate, nu si austeritate. Cam asa ar trebui sa sune noul slogan adaptat al FRF. Cu Razvan Burleanu la conducere, la Federatie este huzur.

Pentru calificarea la turneul final al Campionatului European, UEFA a trimis spre Bucuresti in jur de opt milioane de euro. Zice-se ca nici n-a apucat echipa nationala sa puna piciorul in Franta, ca la „Casa Fotbalului” nu mai era nicio letcaie din averea primita! Pe ce s-au cheltuit banii, doar Burleanu, Badescu de la Buzau si Visan stiu. Noi nu putem decat sa intuim prin niste calcule simple.

Se stie ca aproximativ 4,3 milioane de euro s-au impartit jucatorilor si staff-ului tehnic, adica singurii artizani ai calificarii Romaniei la Euro 2016. Mai apoi, conducerea FRF si-a facut si ea un cadou de pana in 700.000 de euro (cam 100.000 de euro de „boss”). Dintr-un foc avem 5 milioane de euro arse la o singura semnatura.

Mai stim ca peste doua milioane de euro (2,3 milioane, dupa unele surse) au costat toate cantonamentele din 2016, adica actiunile Antalya (25 ianuarie – 6 februarie) si Italia (22 – 29 mai), plus intregul stagiu de cazare din Franta, pe durata Campionatului European.

Daca trupa lui Iordanescu nu reuseste vreun rezultat remarcabil in Franta (calificarea in „optimi”), atunci FRF se va alege dupa acest Euro cu un maruntis de cateva sute de mii de euro.

author avatar
National
477 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger